НОВИНА 04 ЛЮТОГО 2013

Тестування спорядження Red Point під час сходження на Еридаг

Команда альпклубу "Одеса", у складі: Лавриненко Олександра – керівник, Цушко Тараса, Максименко Сергія в лютому 2013 року виїжджає до Дагестану для участі в чемпіонаті України в зимовому класі.

Тестування ред поінт в сходженні на Еридаг

Планується здійснити сходження на гору Еридаг (3925 м), за маршрутом Андрєєва 6А к. с. по Північному канту Північно-Західної стіни, маршрут ще не повторений. Стіна Еридага одна з найбільших стін на Кавказі – перепад до 1 км. Клімат району сухий, температура опускається до -20 -25 градусів – і це при сильному штормовому вітрі.

В цьому сходженні хлопці протестують намет з чотирьохдужною конструкцією Illusion 2 та спальники Lightsome 233, результатами ми обов'язково поділимося з Вами – відразу після повернення команди.

Команда

• Лавриненко Олександр – МС з альпінізму, автор багатьох першопроходів в Криму, Каравшині, Фанських горах. Багаторазовий призер чемпіонатів СНД та України з альпінізму. Член збірної команди України, учасник експедицій в Гімалаї і Каракорум.

Олександр Лавриненко. Альп клуб Одеса. Тестування Red Point

• Цушко Тарас – МС з альпінізму, автор першопроходів по Фанських горах, Каравшині, Криму. Багаторазовий призер чемпіонатів СНД, України з альпінізму. Член збірної команди України, учасник Гімалайських експедицій. Інструктор альпінізму 3 категорії.

 Тарас Цушко тестування редпоінт в сходженні на Еридаг

• Максименко Сергій Анатолійович – 1 сп.р. з альпінізму. Призер чемпіонату України з альпінізму. Інструктор альпінізму 3 категорії.

Сергій Максименко та тестування намети редпоінт в сходженні на Еридаг

Команда Red Point бажає альпіністам гарної погоди – та чекає з розповідями і враженнями!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити