НОВИНА 28 КВIТНЯ 2013

Наташа Менсфілд-Мерфі: «Рюкзаки витримали все! Вони такі яскраві і радісні – як ми!»

Є люди, які нагадують сонячні промінчики. Де б вони не з'явилися, всюди стає світло та радісно. Саме такими є учасниці шоу «Великі перегони» Наталія Менсфілд-Мерфі та Тетяна Масловська. Обидві учасниці веселі і життєрадісні, але дуже різні. Тому знайомити Вас з ними ми вирішили окремо.

 Наталія Мерфі з рюкзаком Red Point в шоу Великі перегони

Отже, знайомтеся - Наталія Менсфілд-Мерфі, дівчина з рюкзаком Red Point.

Наташа, розкажіть про себе. Де живете, чим займаєтеся у «звичайному» житті і чи є у Вас досвід екстремального туризму?

Зараз я живу на дві країни: моя улюблена Україна та ще холодна для мене Англія. Я художниця, багато подорожую по Україні та світом. Ніколи не вважала себе екстремальною людиною. Легка на підйом, авантюрна, цікава, але не екстремальна… Хоча в моєму арсеналі були і сплави по гірських річках, і автоподорожі, і подорожі дикуном – без знання мови, на інший кінець світу... Але такого, що було на ВЕЛИКИХ ПЕРЕГОНАХ, зі мною в житті не відбувалося... Практично все було вперше!

 Великі перегони Наташа і Тетяна

Після виходу перших епізодів шоу «Великі перегони» Ви з подругою миттєво стали національними героїнями. Що Вам говорили близькі, коли Ви тільки вирушали в подорож і що говорять зараз, коли бачать Вас на екрані?

Вони відправляли нас на 3 дні... Жартували, підбадьорювали, але йі не підозрювали, що ми налаштовані серйозно!!!! Зараз вони пишаються нами! Однозначно. ТАНЯ – вона мене переконала взяти участь! Я їй вдячна!!!

Я заповнила анкету, коли мені відмовили у візі в Англію. Щоб відволіктися від проблем з апеляцією я почала брати участь у кастингах. На цих кастингах я і познайомилася з Танею! Мені відкрили візу, на шоу взяли, ми повернулися живі-здорові. Чоловіки зустрічали з квітами на летовищі! У нас сама класна команда! Ми відразу подружилися з іншими учасниками, чим здивували організаторів шоу – у нас була постійна взаємовиручка і допомога, ми постійно жартували та залишалися людьми в будь-якій ситуації...

Наташа Мерфі і Тетяна Масловська з рюкзаки Red Point

На деякі з Ваших випробувань важко дивитися без сліз. Що було для Вас особливо складним, і що у важкі хвилини мотивувало не здаватися?

Адреналін... Це описати неможливо! Було складно  —  від спеки, від спраги, втоми, яка накопичувалася, не було зв'язку з рідними...

Так сталося, що в подорож Ви взяли рюкзаки Red Point. За якими критеріями обирали спорядження і як воно показало себе в екстремальних випробуваннях? (ми просто не могли не запитати про це;)

Рюкзаки Red Point в команді Наталії І Тетяни

На останньому кастингу я була з рюкзаком, який не витримав навантажень... Це було сигналом, що рюкзак повинен бути надійним та досить зручним. Я об'їхала багато магазинів, але не могла знайти, що потрібно: 1. Обсяг 2. Розмір 3. Колір 4. Форма 5. Ціна.

В інтернеті прочитала багато форумів та відгуків і знайшла те, що нас влаштовує!!! Таня приїхала до мене, приміряла і замовила собі такий же рюкзак!!! Ми не помилилися з вибором! Рюкзаки витримали все! Вони такі яскраві і радісні  – як і ми!

Що було у Вашому рюкзаку під час проекту? Зазвичай дівчата беруть половину гардеробу навіть в невелику відпустку, а скільки речей взяли з собою Ви? Все помістилося?

Так, дякую вам за ДІВЧАТ! Ми теж планували взяти вечірнє плаття та шпильки! Передумали в останній момент! Переважно тому, що ми поклали все необхідне: футболки, шорти, купальники, спортивні костюми, кросівки, несесер, плюшевого ведмедика, 2 кг шоколаду – а місце все залишалося...
Чарівний рюкзак!

Рюкзак Red Point в шоу Великі перегони на 1+1

Яке спорядження зараз, після шоу, Ви б рекомендували тим, хто збирається йти в тривалу подорож?

Нам часто говорили інші команди – чому ви стоїте з рюкзаками, зніміть, ми чекаємо реєстрації... Ми не почували ваги, хоча вона була до 10 кг Зручний рюкзак, гарний рюкзак, легко поміщався як ручна поклажа в літаку, не дряпав голі коліна, ми нічого не втратили! Я нічого не розумію в туристичному спорядженні, але я б ще взяла спальний мішок, якби знову поїхала в подібну подорож.

Чим стало для Вас шоу «Великі перегони»? Випробуванням чи пригодою? Що найбільше запам'яталося та вразило?

Мене вразило багато чого... привітні люди – скрізь! Ми розмовляли на всіх мовах, нам допомагали, нас запитували, нам показували і розповідали... кожен пишався своєю країною! Чи це дипломат в салоні Боїнга або робітник у поїзді у вагоні 3 класу. Ми, незважаючи на перегони, побачили дуже багато!!! Це було пізнання себе.

 Великі перегони на 1+1. Наташа Мерфі

Якщо б у Вас була можливість, в яку країну Ви б пішли і чому? І кого б Ви запросили в цю нову пригоду?

Мене більше не відпустить одну мій чоловік МАРК. Ми після ПЕРЕГОНІВ вже подорожували по спекотним країнам та по Англії. Влітку збираємося в Шотландію. О, ідея! Зробіть рюкзак в шотландському стилі!!! Дякуємо за якість і задоволення від користування такими речами!!!

Наташа, це Вам величезне спасибі за ідеї, за позитив і за те, що вибрали Red Point! ;) Від усієї команди Red Point ми щиро бажаємо Вам натхнення, яскравих позитивних емоцій та здійснення всього задуманого!

А між тим, на телеекрані команда Наташі та Тані продовжує підкорювати світ у шоу «Великі перегони»! Слідкуйте за їх пригодами щосуботи о 20.00. Учасниці сказали нам по секрету, що далі буде ще цікавіше!;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити