НОВИНА 29 ЛИПНЯ 2013

Найтриваліший тест спорядження Red Point у Карпатах

Недосяжними мрії здаються тільки тому, що за них мало хто може взятися. Але такі відчайдушні люди є, і саме завдяки їм ми можемо дізнатися, як це – бути за межею реальності та втілювати в життя те, що більшості з нас не по силам. Сьогодні троє наших друзів пішли в довгу та неймовірну подорож Карпатами: за один місяць вони пішки пройдуть горами близько 500 кілометрів, із заходу на схід.

Найтриваліший тест спорядження Red Point в КарпатахНайтриваліший тест спорядження Red Point в Карпатах

Це незвичайний тест для нас (навіть – надзвичайний!). Адже мова йде не про екстремальні погодні умови або нереальні перепади висот. Цікава тривалість експедиції, тому що загальна довжина гірського маршруту – 400 км.

Команда «ВздовжКарпатськойЕкспедиции» вирушила в дорогу 27 липня 2013 року. Завершити експедицію хлопці планують приблизно через тридцять днів. У Карпатах вони будуть тестувати намет Red Point Steady 3 і спальники Lightsome 100.

Знайомтеся з учасниками «ВздовжКарпатской Експедиції» та новими членами нашої тест-бригади. Це люди, які наступний місяць свого життя проведуть в гірському поході:

Уздовж Карпатська експедиція і тестування Red Point

• Євген Бритавський, Одеса, керівник та ідейний натхненник команди, за сумісництвом експедиційний художник та літописець. За плечима багато Криму і Карпат, а також Кавказ, Алтай і Піренеї.

• Юрій Володько, Одеса, завгосп-фінансист, GPS-нік і шеф-кухар експедиції, вміє підніматися на чотирьохтисячники та скелі 6с+ з нависанням.

• Віталіна Кусяк, Харків, штатний етнограф та фотограф, експерт-консультант з питань супер-тривалих подорожей. Має досвід 80-денної пішої пригоди за маршрутом Івано-Франківськ – Харків.

 Спальники і намети Ред Поінт

Як кажуть члени команди, ідея подорожі – проходження вздовж осьової лінії Українських Карпат з північного заходу на південний схід, з ознайомленням та висвітленням історичних і культурних пам'яток, населених пунктів, життя місцевого населення, особливих географічних районів на лінії маршруту.

Зараз хлопці тільки на початку шляху. Перед ними – вершини Сянського і Полонинського хребтів, Боржави, Горган, Свидовця, Чорногорського і Мармарошського масивів і Путильских гір – близько 400 км від польського до румунського кордону.

Ми щиро бажаємо команді удачі і чекаємо звіт! ;)

А поки давайте разом стежити за їх пригодами – «ВздовжКарпатськаЕкспедиція» обіцяє регулярно розповідати про найцікавіше на своїй сторінці ВКонтакте. Перші повідомлення можна прокоментувати вже зараз.

 

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити