НОВИНА 19 СЕРПНЯ 2014

Вело Шотландія-2014: тест намету Steady 2 EXT

У липні місяці цього року команда наших постійних тестерів з Луцька, під керівництвом Олександра Орешка, успішно здійснила двотижневий велопохід навколо всієї гірської Шотландії: від Глазго до Единбурга. Ця подорож була раніше анонсована на нашому сайті.

 Олександр Оришко протестував намет Red Point Steady EXT Подорож по Шатландіі з наметом Ред поінт Steady EXT

Стаття подається в авторській редакції мовою оригіналу.

Олександр :

«…Маршрут подорожі Шотландією був такий.

Стартували з Глазго і їхали до міста Форт Віліам, біля якого розміщена найвища гора Великобританії – Бен Невіс. Дорогою зупинялися на ночівлю біля озера Ломонд.

 Озеро Лох-Ломонд Шотландія

Далі вирушили на острів Скай, на маршруті було багато красивих озер та замків.

 Замок на острові Скай в ШотландііЗамок на острові Скай

Із міста Уйг, що на острові Скай, відправилися паромом на острови Харіс та Левіс. Далі з міста Сторновей – знову паромом до Аллапулу,від якого поїхали до озера Лох-Несс та міста Інвернес.

Озеро Лох-Несс

 Озеро Лох-Несс і намет Ред Поінт

Далі поїхали по рівнинах Шотландії, які засіяні житом і на яких розміщені  заводи з  виробництва віскі. Так дісталися Абердіна. Далі – вздовж східного узбережжя Шотландії до міста Едінбург. Зі столиці Шотландії вирушили автобусом до столиці Англії – Лондона. Там провели 3 дні, після чого полетіли з Великобританії додому”.

Під час цього велопробігу наші колеги з Луцька жили в новому наметі Red Point Steady EXT 2. Ось їхні враження про те, як відпрацювала ця модель в північно-шотландських умовах:

 Під час велопробігу хлопці жили в наметі Red Point Steady EXT 2

«До вибору туристичної палатки ми намагалися підійти дуже серйозно. Ще за півроку до початку нашої велоподорожі до Шотландії почали переглядати всі можливі варіанти, читати відгуки, залишені на просторах Інтернету іншими мандрівниками. Головні побажання: невелика вага, практичність і надійність. У результаті свій вибір зупинили на моделі Red Point Steady 2 EXT – двомісній універсальній палатці від однойменного виробника туристичного та альпіністського спорядження.

 З наметом Red Point Steady по Шотландії

У палатці місця вистачило і для нас зі всім спортивним приладдям, і для велобаула. За необхідності, розмістившись «валетом», можуть переночувати і три людини, і навіть більше. Добре сконструйована палатка забезпечувала чудову внутрішню вентиляцію, не пропускала вологу, а москітна сітка оберігала наш сон від набридливої комашні та комарів протягом усього велопоходу.

Новини на Redpoint.ua

Ця палатка може неодноразово ставати в нагоді  туристові впродовж усього весняно-осіннього сезону. Палатка має два окремих входи, що зручно при розміщенні двох туристів. Коли непогода не дозволяє готувати їжу під відкритим небом, це можна зробити всередині палатки. Палатка швидко і просто ставиться (розбирається), займає небагато місця на велобагажнику, а також, враховуючи  її функціонал, є досить легкою. Вона вітро- і вологостійка (постійно особисто перевіряв, оскільки холодні шотландські вітри в тандемі з тригодинним дощем – речі, не найприємніші в світі).

І ще одне невелике спостереження:  всі шви зроблені дуже акуратно, я не помітив жодної погрішності в конструкції чи самому пошитті палатки. Погодьтесь, що загальне враженняпро будь-яку річ формується саме з деталей.

У цілому, ми усім задоволені. Під часвелоподорожі я не переймався думками про палатку що і є основним критерієм її позитивної оцінки».

 Двомісний намет Red Point Steady 2 ext Намети успішно пройшли тест в велопоходе в Шотландії

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити