НОВИНА 25 ЛЮТОГО 2015

Оля та Паша за 2 місяці проїхали сотні кілометрів та вже готові поділитись відгуками;)

В грудні 2014 року розпочалась експедиція "4 океани". В скарбничці вражень Олі та Паші уже не одна незабутня пригода, сотні неймовірних пейзажів, дивовижні знайомства. Попереду ще більше цікавого;)

За 2 місяці вони побували в Гонконзі, на Філіпінах, в Малайзії та Тайланді. Ми стежимо за іх подорожжю та з радістю ділимося першими відгуками, адже вони тестують спорядження Red Point.

 Рюкзак Red Point. відгук Павла

"Намет Red Point Steady 2 – надійний двошаровий намет. Вистояв під дощами в Гонконзі, впевнено витримав зливу та ураганний вітер під час підняття на вулкан Майон на Філіпінах, та просто прихистив на ніч в різних країнах.

 Намет Red Point Steady 2 - відгуки Олі і Паші тест спорядження Ред Поінт в тривалій подорожі по берегах 4 океанів Намети РедПоінт тестують досвідчені мандрівники

Одного разу навіть ночували на території пожежної частини в Філіпінській глушині.

Намет Red Point на Філіппінах

Звичайно більше деталей буде після повернення ;)

Кілька слів хотїлось би приділити і рюкзакам, які разом з нами – Red Point Terrain 75 та Red Point Speed Line 30.

Рюкзаки RedPoint

Великий рюкзак Terrain 75 ми використовуємо під час переміщень на великі відстані, між країнами або для багатоденного трекінгу. Він виготовлений із міцного матеріалу і йому не зашкодять ні колючі кущі в джунглях, ні гострі скелі, ні навіть вантажники в азійських аеропортах.

Red Point Speed Line 30

А маленький рюкзак Red Point Speed Line 30 ми взагалі використовуємо завжди і всюди. Він  з нами постійно - і в прогулянках містами, і на пляжі, і в печерах, і в джунглях, і в горах. Безліч карманів, міцна тканина, зручна спина і лямки, чохол від дощу, все це забезпечує комфорт та надійність у використанні, а що ще потрібно?!.."

Як показали себе 2 рюкзака Ред Поінт на Філіппінах і в Таїланді?

Про те, яке ще спорядження вони використовують в своїй захоплюючій подорожі – читайте в блозі проекту phototravel.dp.ua.

Продовжуємо стежити за подорожжю Олі та Паші, адже попереду ще європейська частина маршруту ;)

 карта маршруту експедиції 4 океану, в якій тестують ред поінт

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити