НОВИНА 25 ЛИСТОПАДА 2014

Чи витримає спорядження Red Point семимісячну подорож Європою та Азією в проекті «4 океани»?

Чи витримає спорядження Red Point семимісячну подорож Європою та Азією, перевірять учасники проекту «4 океани».

Ми всіляко підтримуємо цікаві проекти та вже давно подружилися з Павлом і Ольгою – командою, що в грудні вирушать в довгостроковий похід. Не можемо оминути таку можливість увагою та надаємо спорядження на тривалий тест:)

Мандрівники побувають на узбережжі чотирьох океанів, що омивають Євразію (Атлантичному, Північному Льодовитому, Тихому та Індійському), подолають тисячі кілометрів та декілька кліматичних поясів… Можливостей протестувати полегшені рюкзаки з анатомічними лямками Speed Line 30, спальний мішок Munro (спальник на три сезони з утеплювачем Thermolite Quallo) , а також простий в установці, стійкий до сильних поривів вітру намет Steady 2 EXT буде більш ніж достатньо.

путешствіе 4 океану зі спорядженням Red Point

За словами дружньої команди, вони давно думали про те, щоб все кинути та помандрувати. І ось Павло і Ольга вирішили призупинити свій кар'єрний шлях та побувати в різних куточках Євразії. Розглянувши карти, туристи розробили маршрут, який би включав узбережжя 4 океанів. Так і народився однойменний проект.

Мандрівники підкреслили, що на даний момент проект розрахований на 7 місяців, але ніщо не завадить йому стати довшим.

мандрівники Павло і Ольга 4 океану протестують спорядження Red Point

Спочатку мандрівникам доведеться подолати азійську частину маршруту. У грудні вони вилітають в Гонконг. На кожну з країн, що входять в маршрут, відведено приблизно два тижні, а ось в Непалі екстремали планують затриматися на 1,5 місяці і пройти 2 треки. Туристи побачать Тихий океан на островах Філіппін, а Індійський – в Таїланді та Індії.

У травні 2015 азійська частина закінчиться – і почнеться європейська. Цей маршрут команда прйде на мотоциклі – щоб мати змогу побачити країни зсередини. Узбережжя Атлантики Павло та Ольга досліджують від Іспанії і Португалії до півночі Норвегії. Також їм належить побувати на самій північній точці континентальної Європи – мисі Нордкап – та оцінити красу Північного Льодовитого океану.

За 7 місяців мандрівники побувають в 25 країнах. Мандрівники будуть оперативно викладати фотографії і вести онлайн-щоденник – де, крім усього іншого, розкажуть, наскільки практичним і надійним виявилося спорядження Red Point. Думку тих, хто особисто перевірив наше спорядження в різних польових умовах, можна довіряти – тому стежте за звітами Павла і Ольги. Буде цікаво та пізнавально!

 Red Point подорож

Детальніше про цей проект можна дізнатися на сайті мандрівників: phototravel.dp.ua

Стежити за пригодами Павла і Ольги, новими місцями та фото можна в онлайн щоденнику подорожі: phototravel.dp.ua


Від імені всієї команди Red Point ми бажаємо мандрівникам незабутню подорож, дивовижних емоцій та вдачі на всіх етапах поїздки. Ну а ми будемо стежити за подіями online і чекати повернення команди з враженнями про подорож та відгуками про спорядження.

тестування спорядження Red Point по всьому світу

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити