НОВИНА 15 ЛИПНЯ 2015

Пригоди з рюкзаками Red Point тривають: Індія та Аннапурна теж підкорені!

Ми продовжуємо уважно стежити за проектом "4 океани". Павло та Оля вже відвідали Тадж-Махал і зробили трекінг навколо Аннапурни. У цьому їм допомогли рюкзаки Red Point і прапор, який вони гордо тримали на знакових місцях їхньої великої подорожі.

Спочатку вони відвідали Тадж-Махал. Це цілий комплекс з гробниці, мечеті, гостьового будинку, парку і стіни навколо.

Red Point та Тадж Махал

"З самого ранку ми вирушили в Тадж-Махал. Варто зауважити, що східні і західні ворота працюють з світанку і до заходу, а південні тільки з 8:00 і до 17:00. Зате на південних воротах менше людей. Біля кожних воріт висить список речей, які заборонено проносити: відеоапаратуру (без доп. оплати), їжу, електронні пристрої, крім мобільного телефону, штатив і ще купу всього. Квиток коштує 750 рупій: в нього входить відвідування Тадж-Махала, пляшка води, бахіли для входу в головний будинок, і ще в цей же день за цим квитком можна отримати знижку в інших пам'ятках Агри. "

Тадж Махал Red Point

"Гробниця Ітмад Уд Даула дійсно чимось схожа на Тадж – той же білий мармур, ті ж чотири мінарети, сад навколо і стіна, але на цьому схожість закінчується."

 Прапор Red Point в Індії

Після Індії вони пішли на новий виток подорожі: трекінг навколо Аннапурни, а точніше: два треки навколо Аннапурни і до базового табору Евересту через озера Гокіо.

Трек був неймовірно довгим, виглядав він так:

1. Катманду – Бесісахар – Джагатая – Дхарапані – Чаме
2. Чаме – Верхній Пісанг – Навал – Брага – Ice Lake – Мананг
3. Мананг – Як Кхарка – Хай Кемп – Торонга Ла – Муктінатх
4. Муктінатх – Джомсом – Марфа – Татопані – Покхара

"За нашою мапою Данко 2190м, а Тіманг 2750м, ну ми розраховували на набір 560 метрів, а виявилося набагато менше  близько 300 метрів і витратили лише 1 годину 10 хвилин. Але деяким підйом дається дуже важко, так що повзуть на колінах, а їх тягнуть за руки ... "

Рюкзак Red Point

"Шлях Дхарапані Чаме зайняв 5 годин 15 хвилин, з усіма зупинками."

Прапор Red Point

Трек №2 – річки, гори і неймовірно красиве озеро.

 Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red PointМальовниче озеро в Нижньому ПісангеМальовниче озеро в НижньоСтежка потроху набирає висоту, переходячи з відрогу на відріг. У найвищій точці є стіл, лавки і кам'яний бар, де можна купити чай, напої, булки і багато іншого. На шляху до Крижаного Озера Сніжне поле на шляху до Крижаного Озера. Разом з Red Point Стежка потроху набирає висоту, переходячи з відрогу на відріг. У найвищій точці є стіл, лавки і кам'яний бар, де можна купити чай, напої, булки і багато іншого. На шляху до Крижаного Озера Сніжне поле на шляху до Крижаного Озера. Разом з Red Point Стежка потроху набирає висоту, переходячи з відрогу на відріг. У найвищій точці є стіл, лавки і кам'яний бар, де можна купити чай, напої, булки і багато іншого. На шляху до Крижаного Озера Сніжне поле на шляху до Крижаного Озера. Разом з Red Point Стежка потроху набирає висоту, переходячи з відрогу на відріг. У найвищій точці є стіл, лавки і кам'яний бар, де можна купити чай, напої, булки і багато іншого. На шляху до Крижаного Озера Сніжне поле на шляху до Крижаного Озера. Разом з Red Point

Трек №3 запам'ятався приголомшливими видами засніжених гір. Підйом з Хай кемпу і спуск в Муктінатх зайняли 7:20, з усіма розвагами і зупинками.

 Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red Point Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red Point Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red Point Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red Point Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red Point Трекінг по Аннапурна зі спорядженням Red Point

Трек №4. Муктінатх – Джомсом – Марфа – Татопані – Покхара. Скелі і нескінченні стежки.

Скеляста місцевість і нескінченні стежки. Долаємо разом з Red Point.Скеляста місцевість і нескінченні стежки. Долаємо разом з Red Point.

Враження наших мандрівників можна почитати в блозі 4 Океани. Стежте за свіжими новинами разом з нами! ;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити