НОВИНА 26 ЧЕРВНЯ 2013

Тести спорядження Red Point на великих висотах Середньої Азії

У нашому арсеналі вже більше 35 тестів спорядження в найрізноманітніших куточках світу. Але цього недостатньо, тому планів на тести спорядження в сезоні 2013 року ще більше. Разом з нашими експертами, друзями і користувачами  ми випробуємо поточний асортимент та нові тестові зразки, детально розглянемо кожен огляд.

 План тестування наметів Red Point в сезоні 2013

Сьогодні ділимося частиною наших амбітних планів.

Постійні учасники тест-клубу Red Point – команда альпклубу Одеса у складі:

Лавриненко А. В., МС з альпінізму автор багатьох первопроходов в Криму, Каравшині, Фанських горах. Багаторазовий призер чемпіонатів СНД та України з альпінізму. Член збірної команди України, учасник експедицій в Гімалаї та Каракорум.

Перевалов М. В., МС з альпінізму, багаторазовий призер чемпіонатів СНД і України з альпінізму. Член збірної команди України, учасник експедицій в Гімалаї і Каракорум.

Максименко С. А., 1 сп. р. з альпінізму. Він призер чемпіонатів України з альпінізму, досвічений інструктор з альпінізму 3 категорії.

 Тест при першопроходження нового маршруту на пік Блоку висота 5239 м

Першого липня ця команда професіоналів вилітає в Киргизію, в ущелині Ляйляк, де планують першопроходження нового маршруту на пік Блоку (висота 5239 м, перепад стіни до 1 км).

Маршрут комбінований: мінімум сонця, північна стіна, температура до -10 градусів, внизу до +35. Ночувати передбачається в гамаках або на платформі.

У сходженні альпіністи будуть використовувати спальники Red Point Lightsome 233, а на підходах і в базовому таборі - намет з потужною конструкцією Illusion 2 – у нього чотири дуги.

Так само в планах сезону 2013 року – першопроходження нового маршруту на пік Іскандер (перепад – близько кілометра).

 першопроходження нового маршруту на пік Іскандер

Після чого, можливо, відбудеться переїзд до ущелини Каравшин та сходження на пік Асан.

З результатами тестів ми обов'язково Вас познайомимо – в кінці сезону. А команді бажаємо удачі і гарної погоди на час штурму!


Нагадаємо, що раніше ми вже співпрацювали з командою. Хлопцям вдалося протестувати намети та спальники Red Point в дуже складних умовах (постійно низька температура та часто йдуть снігопади), зимових стінних сходжень, у рамках Зимового чемпіонату України з альпінізму.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити