НОВИНА 14 ГРУДНЯ 2014

Кращі намети Red Point сезону 2014

Команда Red Point готова поділитися результатами своєї роботи за сезон 2014 року. 

Вибираємо кращі намети Red Point за результатами тестів 2014

В цьому році туристам була представлена нова колекція наметів з:

алюмінієвими дугами;
• міцними та водонепроникними тентами;
• якісною фурнітурою Duraflex;
• надійними блискавками від японської компанії YKK.

Туристичні «мобільні помешкання» випробовували (не шкодуючи!) як екстремали-аматори, так і професійні інструктори альпінізму – вони знають, наскільки важливо в поході мати дійсно надійне та практичне спорядження. І їх рішення таке: колекція туристичних наметів Red Point сезону 2014 з честю витримала численні тести!

Для любителів подорожувати без великої кількості речей

Найпопулярнішими моделями в цьому сезоні виявилися легкі за вагою та прості в установці намети Steady 2 і Steady 3. Алюмінієві дуги діаметром 9,5 мм гарантують прекрасну міцність і вітростійкість конструкції. У кожній із зазначених моделей туристи зможуть чудово відпочити. У наметах цілком достатньо місця для 2 або 3 мандрівників та їх речей, а добре продумана система вентиляції позбавить від ймовірності появи конденсату.

Кращі намети Red Point сезону 2014 на думку користувачів

Та  на особливу увагу заслуговують показники водонепроникності – одні з кращих в своєму класі. Так, намет серії Steady витримав 22 (!) дня постійних дощів під час походу по Якутії.

З найкращого боку себе показали і модифікації з зовнішніми дугами – Steady 2 EXT і Steady 3 EXT. Їх особливість – міцний зовнішній каркас. Таке рішення особливо стане в нагоді, коли йде дощ: спочатку натягується зовнішній тент, потім – внутрішній намет, який не встигне намокнути. Наші експерти відзначили також поліпшену стійкість до вітру та невелику вагу, завдяки чому намети рекомендовані і для піших походів по Карпатам, і для подорожей по горах Грузії, і для велотурів по Шотландії.

 Тест намети Ред Поінт Steady в велоподорожі по Шотландії

Все для максимально комфортного кемпінгу

Любителям кемпінгу ми запропонували не просто якісні і практичні, але й демократичні за ціною намети даної категорії. Всі моделі підходять для заміського відпочинку (в лісі, біля озера або річки). Вони врятують від палючого сонця та  проливного дощу, а також допомагають обладнати зручні місця для ночівлі всієї родини або компанії. Протимоскітні сітки і надійна  система вентиляції роблять перебування в наметі максимально комфортним.

Кемпінгові модель палатки Red Point Tavrika 4 пройшла тест з Володимиром Хітрікова

Всі намети досить місткі та високі. Так, в моделі Kimeriya 4 чоловік високого зросту може стояти, чи не пригинаючись. А намет Tavrika 4 буде відмінним рішенням для туристів середнього зросту. У тамбурі кемпінгових наметів Red Point легко встановити столик і пару стільців. Кілька входів – ще один плюс. Наприклад, в намет Base 4 можна потрапити трьома шляхами: через два бічних входи в тамбурі та з боку спального відсіку.

Завдяки збільшеній кількості штормових відтяжок, моделі витримають навіть сильні пориви вітру. У всіх кемпінгових наметах Red Point застосовуються матеріали з високими показниками водонепроникності: 5 000 мм для тенту і 10 000 для дна. Таких характеристик практично не зустрінеш в наметах цього класу від конкурентів. Моделі з нової колекції здатні витримати найсуворіші зливи та захистити від будь-якої негоди.

У комплекті є компресійний мішок, що вирішує всі питання з транспортуванням.

Більше про серію кемпінгових наметів Ви дізнаєтесь в відеооглядах, якими поповнилася наша відеоколекція в сезоні 2014.

Крім того, дачники та любителі пікніків оцінили нашу новинку – тенти Umbra. Кілька хвилин – і «укриття» від сонця та дощу установлено. Тенти выконані із довговічної тканини, яка може похвалитися високими показниками водонепроникності, і представлені в кількох розмірах – 3х34х34х5 м..

 У 2014 році Ред Поінт поповнив асортимент - тенти тепер також в нашому каталозі

Більше 50-ти тестів та оглядів експертів, нова колекція відеооглядів наметів Red Point і багато іншого – це найцікавіший сезон 2014. Попереду ще більше планів, ще більш цікаві тести і звичайно ж работа над помилками.

Від імені всієї команди Red Point ми дякуємо всім, хто був з нами, хто допомагав нам ставати краще, хто проводив тести та ділився своєю думкою. Висловлюємо величезну подяку Володимиру Хитрикову, Сергію Бублику, Максиму Лазаренко, Павлу Pablitto, Владу Чумаченко, Олександру Василевському, Олександру Міллеру, Михайлу Фоміну, Анні Сидорчук, команді Wheelit, Евгенію Полтавцю, Миколі Балабану, Моренко Сергію, Буслаєву Олексію та всім-всім-всім-всііііііііім! Дякуємо вам за те, що ви є!

Намети Red Point довели свою надійність, практичність та функціональність. Дякуємо Вам за те, що Ви обираєте спорядження, перевірене професіоналами!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити