НОВИНА 01 КВIТНЯ 2013

Думаєш чим зайнятися квітневого вікенду? Запрошуємо на XI чемпіонат зі спелеотехніки!

Ми полюбляємо активний відпочинок, тому серед наших друзів так багато тих, хто не звик нудьгувати! Ось і вікенд 20-21 квітня обіцяє бути дуже захоплюючим!

Чемпіонат з спелеотехніки. Партнер - Red Point

Тебе завжди вабили своєю загадковістю печери, таємничі сталактити та захоплюючі пригоди?
Ти всіма руками за пізнання нового та вдосконалення себе?

Тоді тобі просто обов'язково потрібно потрапити на одинадцятий чемпіонат Східної України по спелеотехніці, який проводить 20 – 21 квітня в Харкові наш партнер – туристичний клуб "Варіант".

У цьому році на щорічний чемпіонат вже подали заявки команди з Харкова, Києва, Полтави, Донецька, Дніпропетровська, Воронежа, Москви, Санкт-Петербурга.

І ти теж можеш прийняти участь у змаганні:  поборотися за призи, обмінятися досвідом та підвищити рівень своєї майстерності, і, звичайно ж, побачити старих та знайти нових друзів!

 Спортивний туризм - партнерство з Red Point

До змагань допускаються учасники, які мають достатній досвід проходження вертикальних ділянок траси. Але навіть якщо ви новачок або ще лише мрієте доторкнутися до цього дивного підземного світу, Вам усе одно варто обов'язково побувати на цій визначній події!

Ми дуже раді підтримати такий захід – у тому числі і призами! ;)

Детальніше про чемпіонат можна прочитати в «Положенні про проведення змагань на сайті speleokh.pp.ua або vk.com/event51169105.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити