НОВИНА 12 КВIТНЯ 2013

«Великі перегони» – це по-нашому!

Ми полюбляємо активний відпочинок, тому в нашій команді так багато тих, хто не звик нудьгувати!

Red Point спорядження для пригод. Великі перегони

Василь Ніщік, член команди Red Point, взяв участь у наймасштабнішому реаліті-квесті світу «The Amazing Race» ("Великі перегони" – українська версія всесвітньо відомого шоу)!

Десять пар учасників «Великих перегонів» за місяць відвідали чотири континенти та сім країн. На них чекали випробування на швидкість, витривалість, кмітливість. Шалений драйв, небачений масштаб, неймовірна екзотика і краса, від якої перехоплює подих – усе це можна сказати про «Великі Перегони»

Учасники подолали тисячі кілометрів на літаках, гелікоптерах, повітряних кулях, вантажівках, велосипедах, таксі, потягах, автобусах, човнах, верблюдах, також бігом та вплав. Поринули в різні культури та традиції, на власні очі побачили найкрасивіші куточки планети і пережили незвичайну пригоду у своєму житті.

Все, що могли взяти з собою команди – рюкзак з найнеобхіднішим спорядженням. Вірними супутниками учасників шоу стали рюкзаки Red Point.

Red Point  спорядження для пригод!

Пригоди і "Великі перегони" починаються! Слідкуйте за пригодами команд, обирайте своїх фаворитів та підтримуйте хлопців!

Ми вже обрали своїх фаворитів – ми підтримуємо команду спортсменів Василя та Ігоря!

Великі перегони на 1+1 – Василь Нищик

Василь та Ігор дружать більше шести років. Познайомилися в спорті, а саме - у збірній України з легкої атлетики.

Хлопці зізнаються: вони не очікували, що у "Великих перегонах" їх спортивні досягнення не будуть грати дуже велику роль.

"Тут потрібна кмітливість, везіння, командна гра та надзвичайне бажання перемогти" – говорить Василь.

"Якщо потрібно ламати себе, долати огиду і їсти, скажімо, щось ну дуже несмачне, з останніх сил – як мені в цьому допоможе моя спортивна кар'єра?, – Продовжує Ігор. "А виконуючи деякі завдання, нам взагалі доводилося свідомо іти на величезний ризик і навіть ставити під загрозу спортивне майбутнє. Було одне завдання, де я сильно пошкодив ноги... ".

Втім, відступати хлопці не звикли. Спортивний дух і невміння програвати штовхали їх на сміливі й неймовірні вчинки у "Великих перегонах". Але чи змогли Ігор і Василь пройти всі випробування та залишитися друзями? І як далеко завела їх жага перемоги? Побачите в шоу "Великі перегони" на каналі 1+1.
Станьте свідками грандіозної пригоди по всьому світу з «Великими перегонами» -  щосуботи о 20:00 на "1+1"!

На наших сторінках в Facebook і Вконтакті  залишайте свої прогнози "Хто переможе в шоу Великі перегони", вигравайте рюкзак Red Point і сміливо вирушайте в подорож!

Рюкзаки Red Point Ред Поінт

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити