НОВИНА 06 ЛЮТОГО 2013

Рюкзак SpeedLine 30: за і проти

Чергова порція корисностей. Цього разу свій відгук про рюкзак SpeedLine 30 нам надав Єгор Скулов

Відгук Єгора Скулова про рюкзак РедПоінт SpeedLine 30

(відгук подається в авторській редакції:

"На фотографії: схил Ельбрусу, новорічні свята.

Мова піде про рюкзак SpeedLine 30 від Red Point.

Рюкзак я купував в першу чергу для тренувань та міста. Привернув яскравий зовнішній вигляд, помітний в міській юрбі та на природі. Спочатку рюкзак сподобався на фотографіях, а коли побачив його вживу, то на додаток до зовнішнього вигляду сподобалася якість матеріалів, якісне та акуратне пошиття.

РедПоінт на Ельбрусі

До того ж, було приємно купувати гідний продукт вітчизняної розробки. А те, що шиється він в Китаї, я не сумнівався. Але виробник цього не приховує і чесно каже – все це написано на брошурці-інструкції, російською мовою.

Рюкзаком користуюся з жовтня. Основне, але не єдине, застосування рюкзака – похід на тренування та звичайний міський побут. Грудна стяжка та пояс дозволяють надійно зафіксувати рюкзак для бігу (марафон, мультигонки), при їзді на велосипеді. Дуже зручна посадка (це вже далеко не перший мій рюкзак, так що порівнювати є з чим) – може просто він дуже добре підходить для людини середнього зросту. Але він дуже комфортний, навіть при перенесенні вантажу вагою до 10 кг. Для жорсткості спини вставлено пластик, на всю площу спини та додатково посилений алюмінієвою пластиною. Всю цю конструкцію, за необхідності, можна легко витягти і тоді рюкзак можна складати як завгодно.

Відгуки користувача про рюкзаках ред поінт

У будь-якої речі/продукті не може бути все лише добре, так і в цьому рюкзаку я знайшов якісь нюанси, які мені не дуже сподобалися, але це швидше моя суб'єктивна думка, аніж дійсно критичні недоробки. Перше, на що я звернув увагу, ще до придбання – клапан, що у цій моделі не знімається, а пришитий. Таке рішення може викликати деяку незручність використання при повністю заповненому рюкзаку. Але я брав рюкзак для міста, тому в моєму випадку це не настільки принципово,. Втім,  якщо використовувати  рюкзак для ПВД або як штурмовий, то можуть виникнути певні труднощі.

Довжина бічних стрічок не дозволить закріпити під них нічого об'ємного – вони можуть використовуватися тільки як компресійні. Але це часте явище навіть для рюкзаків великих обсягів, незалежно від фірми-виробника. Тим не менш, довжини стрічок вистачить, щоб притиснути термос або пляшку води. Ще мені здалася трохи хитромудрою система затягування пояса – тут використовується поліспаст: незрозуміло навіщо, оскільки немає необхідності використовувати настільки великі зусилля затяжки. Як наслідок, надмірно довгі стрі та зайва вага (нині багато женуться за кожним зекономленим грамом у вазі продукції).  Можливо, я звернув на це увагу лише тому, що на всіх моїх попередніх рюкзаках був інший принцип затягування пояса.

Тепер спробую підсумувати вищесказане:

• приємні матеріали, що вселяють довіру;
• застосовується фурнітура всесвітньо відомого виробника – YKK (блискавки і фастекс),
• якість та акуратність пошиття – рівні рядки, нитки ніде не стирчать;
• цікаве рішення вентиляції спини (піна + крупна від традиційних об'ємних матеріалів);
• велика кількість різноманітних кишень;
• симетричне розташування частини кишень – у певних ситуаціях буде зручно ними користуватися, лівші і правші (на поясі, на плечових лямках, на боках);
• довжина стрічок плечових лямок та поясу дозволить використовувати рюкзак великим людям, навіть з великою кількістю одягненого одягу;
• є накидка від дощу –  вона схована в кишені на дні рюкзака;
• передбачена можливість використання питної системи, для фіксації поїлки є спеціальні гумки на обох плечових лямках.

Неоднозначне враження викликали:
• пришитий клапан;
• довжина бічних стрічок;
• хитромудра система затягування пояса.

А як нам приємно отримувати такі корисні відгуки користувачів спорядження!
Ми дуже раді, що величезна маса роботи виконана не даремно;) І ми робимо все можливе (та й що приховувати –неможливе теж:) ), щоб удосконалювати своє спорядження та підтримувати розвиток культури активного та здорового способу життя в Україні – та за її межами!

Ми ще раз говоримо ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ Єгору Скулову за відгуки про рюкзак Red Point SpeedLine 30. Бажаємо у 2013 році гори позитиву, море посмішок, вражаючих пригод, надійних і вірних друзів та попутників! Пропонуємо дружити;) і далі!

Відгуки та огляди рюкзаків, спальників і наметів Red Point / Ельбрус

А також не втомлюємося запрошувати всіх, хто вже випробував на практиці спорядження Red Point, поділитися своїми враженнями, оглядами, побажаннями – щоб зробити спорядження Red Point ще кращим! Ми будемо вдячні за ваші відгуки та коментарі, а всі активні користувачі отримають приємні сюрпризи від Red Point. Свої огляди надсилайте нам на пошту info(собачка)redpoint.ua – вони займуть своє місце на нашій Карті і будуть корисні тим, хто ще лишень визначається з вибором намету, спальника або рюкзака.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити