НОВИНА 12 ЛЮТОГО 2015

Екзотичні випробовування Red Point в Південній Америці

Чи витримає спорядження Red Point 3-місячну подорож Південною Америкою, перевірять наші нові друзі – оператор-редактор Григорій та фотограф, блогер Валерія. Вони побувають в 4 країнах та подолають маршрут в 16 000 км, щоб дослідити загадкові куточки далекого континенту, дізнатись більше про долі наших співвітчизників, які живуть за 12 000 км від Батьківщини.

 спорядження Red Point випробують в Антарктиді

За словами екстремалів, у них є три цілі: поділитися враженнями від поїздки в блозі про подорожі, зняти документальний фільм про Антарктиду та двадцяту експедицію УкраЇнського Антарктичного центру, а також дізнатись, як живуть українці в Латинській Америці.

Маршрут охоплює Бразилію, Аргентину, Болівію та Чилі. Крім того, щоб познайомитися з українськими полярниками в Антарктиді, Григорій та Валерія планують перетнути штормову протоку Дрейка.

 спорядження для всіх вершин світу Red Point випробують в Антарктиді

Мандрівники побачать водоспади Ігуасу, які відносяться до 7 природних чудес світу, найбільший в світі солончак Уюни, третій за величиною льодяний масив в світі Лос Гласьярес,  національний парк Торрес-дель-Пайне (ісп. «парк блакитних веж») з неймовірно красивими озерами, широкими степовими рівнинами та гірськими вершинами, скелі Далі, кладовище локомотивів, виноградники, Мармурові скелі і не тільки. Екзотика джунглів, оригинальні місцеві звичаї, загадкова культура – поїздка обіцяє бути захоплюючою та дуже пізнавальною!

Щоб зібрати матеріал для фільму про життя українців в цих далеких країнах, мандрівникам доведеться пройти цікавий, але не менш складний (а іноді і небезпечний) шлях. Зміна клімату, перепад висоти над рівнем моря – екстремалам буде непросто.

Полегшити труднощі такого туризму та зробити трьохмісячну подорож комфортною допоможуть пара універсальних мішків спальників-коконів Lightsome 100. Ці спальні мішки мають синтетичний утеплювач Primaloft Sport, який є хорошою альтернативою натурального пуху. Спальники відмінно себе проявили під час піших та велопоходів, а також альпініських сходжень.

 спорядження Red Point де купити ціна

В арсеналі Григорія та Валерії є також туристичний коврик X-Fold, який відрізняється високою пружністю та прекрасними теплоізоляційними характеристиками.

Вони також перевірять на функціональність, міцність та місткість експедиційний рюкзак Terrain 75 та полегшений спортивний рюкзак Speed Line 30.

Мандрівники поділяться емоціями, враженнями та результатами тесту спорядження Red Point в своєму блозі. Оскільки максимально об’єктивні відгуки про туристичне обладнання – це відгуки після його активного використання в складних умовах, то їх думка буде особливо цінною.  Крім того, наші друзі обіцяли поділитися кількома секретами про те, як планувати поїздки, обирати маршрут та як полегшити життя туриста в польових умовах.

Очікуйте новин – багато цікавого та корисного ще попереду!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити