НОВИНА 13 ЧЕРВНЯ 2013

Відбулося свято активного, спортивного відпочинку та здорового способу життя!

8-9 червня біля Станиці Луганської,на березі Північного Донця відбувся третій фестиваль активного відпочинку, а цього разу ще й авторського мистецтва, «Арта».

Фестиваль активних видів відпочинку Арта і партнери Red Point

«Арта» – це чудове свято активного спортивного відпочинку та здорового способу життя. Тут кожен зможе спробувати себе у нових видах активного відпочинку, вивідати секрети майстрів спорту та отримати поради досвідчених інструкторів!

Звичайно, ми теж не змогли залишитися осторонь від настільки цікавого заходу та вирішили підтримати цей чудовий фестиваль, в тому числі й призами! ;)

 Red Point за активний відпочинок і туризм

Протягом двох днів у формі майстер-класів, атракціонів та відкритих тренувань учасникам було запропоновано спробувати різні види активного відпочинку.

За вихідні найактивніші учасники встигли спробувати та навчитися кататися й керувати байдаркою та катамараном. Артівці опановували каякінг, геокешинг і орієнтування, дізналися секрети travel-фотографії та майстерність кручення по а загалом ї і деякі секрети поводження з вогнем у фаєр-шоу. Всього відбулося понад 30 заходів.

Солідною дозою адреналіну став мотузковий парк з елементами роуп-джампінгу.

Також відбувся слеклайн-контест (slackline) – змагання для новачків та професіоналів в прогулянці  по стропі.

Фестиваль відбувся у форматі всеукраїнського, адже тут були присутні та активно відпочивали гості з Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя та Донецька. Загалом на спортивне свято відвідало 372 учасника.

На фесті була навіть «війна»;) Тільки безпечна і захоплююча – лазертаг.

Ну а ті, кому цього здалося мало, ще розім'ялися в пляжний волейбол, а вночі пробіглися у квесті.

 Ред Поінт виступив партнерів Арта і подарував подарунки туристам і спортсменам

Вечірня програма – етнічні барабани, фаєр-шоу та виступ рок-груп були оцінені учасниками – на високому рівні.

«Фестиваль «Арта» вже став добрим прикладом сімейного відпочинку. На захід із задоволенням приїжджають з маленькими дітьми 2-3 років і навіть молодше. Ми теж намагаємося розвивати культуру відпочинку на природі.

В рамках фестивалю логічним доповненням активного відпочинку служать творчі студії handmade.

 творчі студії handmade

"Поки активні батьки та діти «підкорюють» черговий спортивний майстер-клас, мами займаються прикладним мистецтвом на березі річки, в тіні дерев... хоча мами теж дуже активні. Наступного разу ми плануємо зробити фестиваль ще краще – запропонувати ще більше майстер-класів та відкритих тренувань. Можливо, трохи змінимо формат заходів: за три фестивалі учасники навчилися багато чому і вже можна додавати змагальну складову", – розповідає керівник Молодіжного спортивного клубу «Лугань» Катерина Величко.

Новинка Арту-2013 – тролей. Тролей – це спуск на ролику по похило натягнутому тросу або мотузці. Тролей перекинули через Донець і його довжина склала 170 м.

 тролів на фестивалі арту 2013 і подарунки від ред поінт

Від імені всієї команди Red Point ми висловлюємо величезну подяку МСК «Лугань» за можливість стати партнерами чудового та цікавого фестивалю!

Ви творите велику справу, роблячи величезний внесок у розвиток культури активного відпочинку, пропагування сімейного відпочинку на природі! Спасибі;)

Ми сміливо та відкрито рекомендуємо фестиваль всім-всім-всім та обіцяємо, що наступного року обов'язково приєднаємося до учасників!

Не пропустіть IV фестиваль активного відпочинку "Арта"!
Слідкуйте за новинами та анонсами та приїжджайте на свято у червні 2014 року!


Сторінки фестивалю: fest.k2.lg.ua

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити