НОВИНА 12 КВIТНЯ 2018

Готуйтесь до захоплюючих літніх подорожей на фестивалі «З рюкзаком»!

Вже зовсім небагато часу залишилося до наймасштабнішої тревел-події 2018 року – Фестивалю подорожей «З рюкзаком». Любителів активного способу життя, завзятих і початківців мандрівників запрошуємо взяти участь в цьому фесті, який пройде з 21 по 22 квітня в Києві, в креативному хабі IZONE за адресою: вул. Набережно-Лугова, 8.

Море позитивних емоцій та вражень від отримання нових корисних знань, участь в цікавих майстер-класах та розіграшах цінних призів гарантуємо! А після виступів досвідчених мандрівників і презентацій революційних новинок для кемпінгу, пікніків і активного відпочинку ви точно захочете негайно накинути на плечі рюкзак та йти милуватися природою, що прокидається! Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням: zrukzakom.ticketforevent.com.

рюкзак Red Point

Звичайно, бренд Red Point не міг залишитися осторонь такого масштабного туристичної події та став партнером фестивалю. На заході ми презентуємо новинки 2018 року:

• килимок Forrest зі спеціальною структурою, що зберігає тепло і антиковзаючою комірчастою структурою;

• полегшений надувний килимок анатомічної форми Airlight;

• легкий і практичний спальник Summit;

• ссучасний надійний 70-літровий рюкзак Santis 70 зі зручними кишенями, додатковими зовнішніми кріпленнями, петлями та вбудованим дощовиком;

• універсальний 35-літровий рюкзак Quint 35 на всі випадки життя: для коротких піших прогулянок та велопоходів, а також активного міського життя.

Крім презентації нових товарів бренду, на фестивалі виступить керівник Outdoor-проектів компанії «Кемпінг Трейд» та бувалий мандрівник Андрій Білий. Товари Red Point він активно тестує під час своїх мандрів по світу. А оцінити їх високу якість Андрію було де: 10 країн і 200 пройдених маршрутів дали йому відмінний заряд натхнення для створення тревел-продукції найвищого рівня. Спікер розповість, з чого починалася історія Red Point в Україні, чим бренд встиг відзначитися в першу п'ятирічку, а також про майбутні плани та бажання співпрацювати з мандрівниками в тестуванні туристичної продукції.

продукція Red Point

Наш улюблений експерт, організатор трекінгу в Непалі Вікторія Вітова поділиться з учасниками фестивалю «З рюкзаком» корисними лайфхаками і знаннями для створення незабутніх подорожей в рамках свого виступу «Трекінг, що доступний кожному, або як подорожувати до Евересту. Розповіді про Непал». Якщо ви давно мріяли підкорити Еверест або гору трохи менше, не пропустіть виступ Вікторії.

З нього ви дізнаєтеся:

• який маршрут краще вибрати;
• як краще підготуватися до подорожі в гори: спорядження, ціни, гірська хвороба;
• про те, що потрібно, щоб все-таки зійти на Еверест;
• про менталітет, культуру та релігію жителів Непалу.

 туристичні товари Red Point

Усі гості фестивалю зможуть взяти участь в цікавих та корисних майстер-класах від нашого партнера – клубу душевних подорожей, компанії «Всюдихід». На майстер-класі «Підготовка до походів для чайників» початківці дізнаються, як морально і фізично підготуватися до походу, яке спорядження вибрати. А на інтерактивному майданчику можна буде відразу застосувати отримані знання на практиці – потренуватися в збірці і розбиранні наметів, спальників, рюкзаків.

Дорогі наші любителі пригод, приходьте на фестиваль «З рюкзаком» – підготуйтеся до вашої кращої подорожі цього літа!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити