НОВИНА 14 ЛЮТОГО 2014

Яку оцінку поставив Володимир Хітріков новим наметам, як ви вважаєте?

Не чекаючи сезону Володимир Хітріков поїхав тестувати новинки наметів 2014 року. І вже сьогодні Ви можете ознайомитись з детальним звітом про тестування та особистою думкою Володимира Андрійовича.

"У минулому році у нас не вийшло пройти траверс Говерла-Петрос, була досить погана погода та багато снігу. Але борги треба віддавати. Тому в цьому році ми дуже добре підготувалися до цього заходу.

 Red Point - українське спорядження кращої якості

По-перше, всі посилено тренувалися вдома і ходили в гори. За минулий рік ми: декілька разів сходили на Ельбрус, провели тренувальний збір в Ала - Арчі, а деякі з нас навіть піднялися на пік Леніна.

По-друге, дуже серйозно підготувалися до самого сходження. Знайшли та записали трек майбутнього сходження на GPS, здобули кілька пар снігоступів і взяли з собою новітні намети Red Point Steady 2 EXT і Steady 3 EXT. Загалом, все було настільки серйозно, що навіть природа нам вирішила допомогти.

Зима в цьому році в Карпатах дуже нагадувала осінь Левітана. Внизу звичайно...

 Red Point - українське спорядження кращої якості

Але вище з'являвся сніг.

 кращі експерти тестують спорядження Red Point

А неподалік від вершини Говерли стежка виглядала вже ось так:

 кращі намети Red Point в Україні для екстрималів

Вершина була напрочуд ошатна, вся в «мереживах»:

 українське спорядження тестують в карпатах

Це наша група. До речі, дівчину для фотоінструктора виділила сім'я Горбатенко (спасибі, Ваня):

 українське спорядження зі світовим ім'ям Red Point

Так або інакше, але деякі з нас, в кінці цього дня були і на вершині Петроса:

намети Red Point виробляються в Україні за міжнародними стандартами

Говерла зі схилів Петроса виглядає так:

 спорядження Red Point тестують на вершинах гір

Не зважаючи на те, що снігу було не багато, погода була справді зимова. З вітром, хуртовиною, сильним холодом та іншими зимовими «смаколиками». При цьому намети Red Point Steady 2 EXT і Steady 3 EXT цілком справлялися.

 українські спорядження Red Point підкорює вершини

З приводу наметів Red Point, я не можу сказати, що вони випускають найкращі намети. Образяться всякі імениті виробники наметів, але по співвідношенню ціни до якості, намети Red Point дуже гарні. В першу чергу це впадає в очі щодо їх гарної висотної серії: ILLUSION 2 і LIGHTHOUSE 2. Купити за такі гроші висотний намет інших фірм практично нереально.

Що стосується наметів Steady, то це найбільш популярна модель 2013 року, яка тепер стала трохи легше — за рахунок відсутності поперечної стійки. А також більш універсальною, за рахунок тенту що дістає до землі, тобто не потрібна снігова спідниця і найголовніше (я не жартую), вона стала набагато більш приємного кольору. Загалом, мені нова Steady сподобалася!"

Тисяча подяк Володимиру Андрійовичу за тестування та експертну оцінку наших новинок. Намагаємося;) і будемо намагатися ще більше!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити