НОВИНА 21 ЛИПНЯ 2013

Відгук про спальник Red Point від учасника експедиції на г. Мак-Кінлі

Більше місяця не було свіжих тестів. Прийшов час виправляти ситуацію;)

Сьогодні є відмінний привід поділитися цікавими новинами – спальний мішок Red Point Lightsome 233 успішно пройшов тест під час експедиції на гору Мак-Кінлі (Аляска). Високу оцінку модель спальника отримала від Ігоря Случіка, учасника експедиції.

Відгук про спальнік RED POINT LIGHTSOME233

Мак-Кінлі (Деналі; англ. Mount McKinley, Denali) – двоголова гора на Алясці, найвища гора Північної Америки. Знаходиться в центрі національного парку Деналі.

Мак Кінлі Аляска - тест спальника Red Point Lightsome 233

Відгук подається в авторській редакції та мовою оригіналу:

"Спальник має дуже зручний компресійний мішок, що дозволяє зменшувати об'єм спальника до розміру ганбольного м'яча. Відразу після звільнення спальника від компресійного мішка, він починає розправлятися і збільшуватися в об’ємі. Це говорить про те, що пружні властивості утеплювача на висоті. Основний колір даного яскравий червоний – помаранчевий. Це додає відчуття тепла ніби від полум'я.

Мене порадувала наявність об’ємного валика зі стяжкою, який буде корисний при низьких температурах і не дає теплу випаровуватися крізь отвір в капюшоні. Блискавку спальника досить легко відкрити, але робити це потрібно не швидко, щоб тканину не зажувало під собачку блискавки. У мене вона заїла при першому ж відкритті, але після, пристосувавшись, таку помилку я не повторював. Зверху блискавку від розстібання захищає додатковий елемент на липучці. Його можна приліпити сам на себе, щоб він не чіплявся за речі, поки спальник відкритий. Гарно зістібається лівий – правий, що для морозу дуже зручно.

RED POINT LIGHTSOME 233 – легкий і компактний варіант спальника

Виготовлений із синтетичних матеріалів, і часу на його сушку йшло зовсім не багато. Що стосується комфорту, спальник настільки легкий, що його не помічаєш на собі. Тільки тепло, що утримується утеплювачем, говорить про те, що ти лежиш не просто на килимку.

На завершення скажу, що спальний мішок Red Point Lightsome 233 – легкий і компактний варіант спальника для не дуже холодної погоди, оснащений, до того ж, різними зручними дрібницями. Для холодної, як комплект з пуховим спальником, що випробувано нами в умовах низьких темперетур на снігах Мак-Кінлі."

Спальник має дуже зручний компресійний мішок

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити