НОВИНА 05 ЛИПНЯ 2018

Karakorum 2018: йдемо на вершини разом з українськими спортсменами!

Ніжитеся під гарячими променями літнього сонця, влаштовуєте пікнік, подорожуєте по світу або просто працюєте? А тим часом в Пакистані серед снігів, лавин та холоду відважні альпіністи з усього світу з'їхалися до найвищих вершин світу, щоб здійснити сходження на два восьмитисячники Каракорума!

 вершини Каракорума

З 7 по 27 липня проходить традиційний сезон сходжень на найвищі вершини гірської системи Каракорум. Ми раді повідомити вам, що наша країна представлена на цій легендарній події українською експедицією «Ukrainian Expedition Karakorum 2018». Ми не могли залишитися осторонь неймовірної події та підтримали учасників експедиції якісним спорядженням.

Ukrainian Expedition “Karakorum 2018

До складу нашої команди увійшли 4 висококласних альпініста:

Капітан експедиції Володимир Рошко, Дмитро Венславовский, Андрій Кийко, Дмитро Романенко. Всі учасники сходження є майстрами спорту України та досвідченими альпіністами, за плечима яких безліч підкорених гірських вершин.

 Володимир Рошко, Дмитро Венславовскій, Андрій Кийко, Дмитро Романенко

Спортсмени планують здійснити сходження на Гашербрум I висотою 8080 м за новим маршрутом, а також піднятися на Гашербрум II висотою 8034 м за стандартним маршрутом.

 Гашербрум I висотою 8080

А залишатися в теплі під час нічного відпочинку хлопцям допоможуть одні з кращих моделей наших спальників для екстремальних умов: Red Point Nevis і Red Point Lightsome. Анатомічний капюшон з м’яким валиком, теплозберігаючий комір навколо шиї, блискавки YKK, визнані кращими світовими виробниками товарів для екстремального спорту, висока якість наповнювача та міцна тканина спальних мішків допомагають нам бути впевненими – навіть в суворих гірських умовах учасники експедиції будуть відчувати нашу підтримку.

 українські альпіністи

Не сумніваємося, що у зоряного складу українських альпіністів все вийде! Наша команда щиро за них вболіває!

 Спорядження для Каракорума RedPoint

Щоб стежити за ходом експедиції, необов'язково відправлятися в Пакистан – всі останні новини можна дізнатися на сторінці «Ukrainian Expedition" Karakorum 2018 "» в  Facebook.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити