НОВИНА 21 ТРАВНЯ 2014

Кавказьке випробування «аукціонного» спорядження Red Point

Про красу Кавказьких гір ходить багато легенд. Гори – величні, але й суворі! І альпіністи про це знають не з чуток, тому підкорювати вершини без спорядження найвищого рівня не беруться. Ось і кандидат у майстри спорту, інструктор гірського туризму Сергій Моренко з Харкова збирається в місячний похід Центральним Кавказом –  в повній екіпіровці, серед якої є спальник Red Point LIGHTSOME 233.

спорядження Red Point протестує команда

Ми вже писали раніше, що Red Point взяла участь у четвертому аукціоні спорядження від «Ризик.ру». За результатами конкурсу була сформована команда з 4 осіб. Сьогодні ми розповімо про плани першого тестувальника.

 Red Point - намети, спальники, рюкзаки, які розробляє українська компанія

21 червня Моренко Сергій вирушає в похід горами Центрального Кавказу. 30 липня харків'янин планує завершити подорож. Турист-екстремал подолає не один десяток кілометрів складного маршруту, який пройде в районі Безенги – Ельбрус. Більш ніж за місяць у Сергія буде маса можливостей перевірити на міцність і практичність спальник, який він отримав на аукціоні.

Спальний мішок ідеально підходить для альпіністських сходжень. Він відмінно витримує середні і низькі температури – завдяки синтетичному утеплювачу Primaloft Sport. Крім того, спальник-кокон має багато маленьких та корисних хитрощів, які підвищують комфорт при використанні. Так, блискавка тут утеплена та оснащена клапаном-липучкою. Також порадує фурнітура YKK й автоматичний слайдер на двосторонньому замку. З транспортуванням спальника не буде складнощів, адже у комплекті є спеціальний чохол, оснащений 4 компресійними стропами.

Як пройшов похід та з якого боку проявило себе спорядження Red Point, Сергій розповість у докладному звіті. Не пропустіть!

 Red Point - тестування спальника і тримісній намети в горах Центрального Кавказу

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити