НОВИНА 09 ЖОВТНЯ 2015

Огляд колекції кемпінгових наметів Red Point

Минулий раз ми ознайомилися з порадами Максима Лазаренка про вибір кемпінгового намету.

Максим поділився короткою, але вичерпною інформацією про сучасні кемпінгові намети, яка завжди допоможе Вам сформулювати правильну відповідь на питання "який намет придбати для сім'ї? ".

Ну а сьогодні, як і обіцяли, запрошуємо Вас на екскурсію у віртуальний літній табір Red Point - там є на що подивитися та з чого вибрати;)

Ділиться досвідом і порадами – Максим Лазаренко.

Кемпінговий намет Red PointКемпінговий намет Red Point

Загальні відмінні риси кемпінгових наметів Red Point

У серії наметів для кемпінгу Red Point на сьогоднішній день представлено 3 моделі – Base 4Kimeriya 4 и Tavrika 4.

Всі ці три намети об'єднують та  відрізняють від аналогів інших моделей такі особливості:

всі ці намети укомплектовані каркасом із високоякісного дюралюмінію діаметром 11 мм марки 7001 Т6 та відшиті з якісної тканини з дуже високими показниками водонепроникності – 5000 тент та 10 000 дно;
у всіх цих наметів відмінна та ретельно продумана система вентиляції;
у всіх моделях конструкцією передбачено максимальну кількість різних приємних дрібниць та «фенечок», які суттєво полегшать і спростять ваш відпочинок;
важлива деталь – ексклюзивна конструкція пакувального мішка, значно спрощує життя при складанні та упаковці цих немаленьких наметів, особливо, якщо вони мокрі;
іііііі ... при всьому цьому ці намети на порядок дешевше аналогічних по конструкції, використаному матеріалу та якості виготовлення, моделей інших виробників. І про це не можна не згадати;)

Ну а тепер про кожну модель детальніше ...

 Намет Red Point Base 4 на Тибеті. Борис Шульман

Намет кемпінговий Red Point Base 4

Чотиримісний кемпінговий намет з одним спальним відсіком та величезним тамбуром. Головна гордість цієї моделі – дуже просторий високий тамбур із двома входами, в якому можна обладнати цілу похідну вітальню або кухню – поставити стіл, кілька кемпінгових складних стільців, зручно розмістити бівачне спорядження. Високий чоловік може стояти в ньому в повний зріст не згинаючись. Простір тамбура дозволяє і з комфортом приготувати їжу, і зібратися на сімейну вечерю в непогожий вечір за одним столом. Також потрібно відзначити наявність другого входу в торцевій стіні намету, за допомогою якого можна організувати наскрізне провітрювання.

Намет кемпінговий Red Point KIMERIYA 4

Найвищий з наметів Red Point для кемпінгу в формі «голки» або «півсфери». Модель з дуже вдалою  системою вентиляційних вікон. Найбільш проста та швидка в установці – стане у нагоді тим, хто часто змінює місце розташування табору. Для зручності складання дуги та кишені для них марковані кольором. Маса додаткових «фішок», включаючи велике прозоре оглядове вікно в торцевій стінці тамбура.

Намет кемпінговий Red Point Tavrika 4

Найнадійніший, найбільш вітростійкий та ергономічний із кемпінгової колекції Red Point намет, виконаний у формі тунелю або (як їх називають старі туристи) «напівбочки». Може використовуватися і для відпочинку, і в екстремально-експедиційних умовах альпіністського базового табору. Що стосується провітрювання – то в цій моделі застосовані великі вентиляційні вікна спеціальної конструкції, які функціонують навіть у сильну зливу, дозволяючи свіжому повітрю вільно циркулювати всередині.

Ну власне про кемпінгові моделі, мабуть, і все.

Як ви змогли переконатися – обирати є з чого, причепитися практично ні до чого – все в стилі Red Point – якісно, продумано, а головне - вигідно відрізняється за ціною від аналогів.

Так що ми за Ваш сімейний відпочинок спокійні – круті кемпінгові намети існують і доступні.

Бажаємо Вам теплої сонячної осені в класній компанії в правильному місці.

 

Максим Лазаренко – експерт Red Point Test Club Team
До зустрічі на сторінках redpoint.ua

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити