НОВИНА 10 ЛИПНЯ 2013

Алтайський тест спальника Lightsome 170

Алтай – один з найкрасивіших  та важкодоступних гірських районів Росії. Алтайські хребти – або як їх називають місцеві жителі, «підкови» – протягнулися на багато кілометрів вздовж кордону з Монголією і Китаєм. Вони досить відомі своїм «жорстким», різко континентальним кліматом, сильними перепадами температури від + 37 вдень до 0/-5 вночі. Та майже щоденними зливами в  звичних трекінгових районах та місцях підходів під альпіністські та гірничо-туристичні маршрути.

 Тест відрядження спальника Red Point Lightsome на Алтай

Саме сюди – на Катунський хребет, в околиці легендарної гори Білуха, долини річок Аккем і Мульта, на береги Дорошкольских озер ми відправляємо в чергове тест-відрядження один з наших Primaloft -ових спальників, а саме модель Lightsome 170.

Алтай - один з найкрасивіших важкодоступних гірських районів Росії

Спальний мішок Lightsome 170 – «середній» за температурними показниками та вагою в нашій колекції «крутих» спальників на утеплювачі Primaloft Sport. Маючи вагу усього 1150 гр. він забезпечує комфортні умови ночівлі в температурному діапазоні від + 6 до +2 та здатен ефективно працювати в умовах постійної та сильної вологості. Модель є відмінним «трьохсезонним» рішенням для технічних альпіністських сходжень, трекінгів та гірських походів високої складності і великої тривалості, здійснюваних у Великий Літній Сезон в Азіатських гірських системах, розташованих на території колишнього Радянського Союзу.

Спальний мішок  Lightsome 170

Цього разу тест буде здійснений одним із «зубрів» українського гірського туризму: директором, головним ідеологом та граючим тренером Туристичного Клубу «Ростра» Анатолієм Вікторовичем Стрельбицьким.

Наша тест-бригада поповнилася ще одним досвідченим професіоналом «гірничої справи»!

 Анатолій Стрельбицький тестуватиме спальні мішки Ред Поінт на Алтаї

Анатолій Стрельбицький в спортивному туризмі з 1977 року:

• він КМС з пішохідного туризму,  має 1-й розряд з гірського туризму. Інструктор пішохідного та гірського дитячо-юнацького туризму.

• Неодноразово брав участь та керував походами і експедиціями в різних районах Карпат, Східної Європи, Кавказу, Алтаю, Тянь-Шаню, Саян, Камчатки.

• Працював у Київській міській МКК (маршрутно-кваліфікаційної комісії) та МКК Ленінградського р-ну, неодноразово судив змагання по техніці та тактиці, три роки викладав у Київській міській школі туризму.

• Організатор та керівник туристичного клубу «Подорожник», один з організаторів турклубу «Геліос».


Терпляче чекаємо на звіт наприкінці сезону!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити