НОВИНА 21 ГРУДНЯ 2014

Найкращі спальні мішки Red Point-2014

Нам дуже приємно, що нові спальні мішки Red Point отримали позитивні оцінки експертів, туристів та мандрівників. Досвідчені екстремали, які бачили багато на своїх туристичних маршрутах, дійшли висновку, що новинки сезону 2014 року і практичні, и надійні!

 трьохсезонне спорядження Red Point

На всі випадки туристичного життя

В категорії трьохсезоних спальних мішків Red Point з’явились моделі Munro та Corbett.

трисезонні спальники Red Point Corbatt і Munro

Перший спальник може використовуватись навесні, влітку в прохолодну погоду, восени, а також взимку при невисоких мінусових показниках температури. Першокласна термоізоляція досягається за рахунок кількох моментів:

Використаний утеплювач Termolite Qualo має волокна, які відмінно зберігають форму. Матеріал утримує тепло, а при перенагріванні дозволяє зайвій волозі випаровуватись. Цей утеплювач легкий та не боїться вологи, бо ж миттєво висихає.

Теплоізолюючий комір та анатомічний капюшон з еластичними затяжками зі шнура мінімізують втрату тепла.

Вздовж блискавки прошита теплоізолююча планка.

Спальник Munro показав себе з кращого боку і впродовж весняного походу по Карпатах, та в приполярній експедиції.

 тестування трьохсезонного спальників Red Point Muro

Легкий спальник-кокон Corbett впродовж місяця разом з туристами їздив Францією. Висновок тестувальників: ця модель – оптимальне рішення для піших походів при плюсовій температурі. Важить вона близько кілограма та завдяки компресійному мішку не займе багато місця в рюкзаку. Мішок гарантує відмінне збереження тепла.  Тут є і утеплювач Termolite Qualo, і анатомічний капюшон, і комір, і теплоізолююча планка вздовж блискавки.

 трехсезонний спальник купити в Україні Red Point Corbett

Для найлютіших морозів

Перераховані вище особливості конструкції для термоізоляції, першокласна фурнітура, два шари утеплювача Termolite Qualo вивели спальний мішок Nevis в лідери серед конкурентів-аналогів. Найтепліший зимовий спальник в колекції Red Point зігрівав відчайдушних екстремалів в поході на Памир та довів свою надійність і практичність.

зимовий екстремальний спальник Red Point Nevis

Спальник навиріст

Для юних любителів подорожей ми створили спеціальний спальний мішок – Bran. Модель розрахована на дітей та підлітків зростом 130-170 см.  Довжину спальника можна збільшити на 30 см:  від вихідних 160-ти см до 190 см. Щоб трансформувати мішок, достатньо розстібнути блискавку та витягнути вставку-подовжувач, яка в складеному вигляді слугує додатковим утеплювачем зони ніг. Гіпоалергенний утеплювач Hollowfiber відмінно зберігає тепло, добре тримає форму, швидко висихає, тому з доглядом за дитячим спальником не виникне жодних труднощів.

 дитячий теплий спальник зі знімним низом Red Point Bran

Для комфортного відпочинку

Є серед новинок Red Point і спальники-ковдри – Manta та Roomy  (більш широка модель). Вони прекрасно підходять для заміського відпочинку та кемпінгу в період з травня по вересень. Просторе спальне місце зі зручним підголовником-подушкою гарантує міцний сон на свіжому повітрі.

Важливе доповнення

Щоб спальник виконував свої функції на всі 100%, його потрібно використовувати в парі з хорошим ковриком. І в нашому асортименті такий «напарник» спального мішка є!

похідний каремат, килимок X-Fold Red Point

Коврик X-Fold з пористою поверхнею забезпечує не лише додаткове збереження тепла, але й захист від вологи (його матеріал не абсорбує вологу) та бруду, при цьому має дуже невелику вагу в порівнянні з аналогами! Крім того, наші тестувальники відзначили, що коврик робить спальне місце більш зручним. Він незамінний на слизькій або на нерівній поверхні з камінцями.

зручне безпечне спорядження українського виробника Red Point

Ми не зупиняємося на досягнутому та робимо все, щоб зробити ваш відпочинок максимально зручним та безпечним!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити