НОВИНА 23 ЖОВТНЯ 2012

Відмінні новини з Непалу: маршрут пройдено!

Сьогодні Сергій Бублік декілька разів намагався до нас додзвонитися за допомогою супутникового телефону, але невдало. Йому вдалося додзвонитися до Мстислава Горбенка та повідомити, що все добре і команда вже в базовому таборі!

 Бублик Сергій пройшов складний маршрут

Взято з сайту risk.ru:

Несподіваний дзвінок з Непалу по супутниковому телефону від Сергія Бубліка: пройшли проблемну західну стіну Сімнанг Гімал 6251 м за 6 днів 6 Бк.с. Все чудово. Через снігопад затримується евакуація з БТ. Будемо в Києві другого листопада. Розмова урвалася...

Ми всією командою ВІТАЄМО хлопців, чекаємо подробиці від С. Бубліка та Н. Шимко. А поки пропонуємо фото Сімнанг-Гімал В. Могили.

Цей супер об'єкт був виявлений розвідкою національної експедиції на Манаслу в 2001 році. Потім була розвідка в 2006 за участю С. Ковальова, а в 2007 році – спроба сходження по третій стіні командою Могили, якій не вистачило одного дня до завершення сходження.

P.s. Нагадуємо, що 30 вересня 2012 стартувала експедиція нашого експерта та хорошого друга Сергія Бубліка на гімалайську вершину Р2 (пік Україна) 6201 м.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити