НОВИНА 31 ЖОВТНЯ 2012

Дещо про намет Steady 3 очима користувача

Сьогодні ми отримали чергове повідомлення від нашого користувача з відгуками про модель намету Red Point Steady 3.

З дозволу автора повідомлення – Ярослава Андрєєва, ми ділимося думкою власника намету з Вами.
(відгук подається в авторській редакції та мовою оригіналу; джерело: yaroslavkot.blogspot.com):

 відгуками про модель палатки Red Point Steady 3.

"Постало у нас питання до кінця літа – купівля нового намету. Найперше, що ми зробили – огляд в інтернеті за цінами і виробниками. Звернув увагу на різні характеристики, сформулював свої вимоги та потрібні переваги та почав другу хвилю пошуку. Важливими для мене були наступні критерії:

По-перше, вибирали ми намет на сімейні виїзди, в тому числі. А нас в сім'ї троє – я, дружина і дитина 6 років. Лягли на кухні на підлогу всі втрьох, заміряли комфортну ширину, мінімальні габарити. визначили ідеальні розміри –  півтора метра мінімум, бажано трохи побільше. Другий критерій – вага. Намет брали на гірські, водні, лісові і рівнинні виїзди з рюкзаком або велорюкзаком. Вага і габарити – важливий фактор. Носити ж потім на собі. Але без екстриму. Дуже хотілося мати два виходи і два тамбура. З дитиною або без, а наплічники й купу різного стафа найчастіше зручніше на ніч залишати в тамбурі, а не в намет закидати. Цікавий був компресійний мішок – у вигляді чохла для намету. Раніше був в мішку зі змійкою і хотілося той. що трохи менше за розмірами. Також важлива довжина складених палиць –  чим вона більше, тим некомфортніше зберігати їх в одному пакеті з наметом та всередині рюкзака. Палиці повинні бути достатньо короткими. Внутрішній намет повинен мав бути більшою частиною протимоскітним. Близько 30 см від дна – тканина, а далі сітка. Вітерець подув коли лежиш, тебе сильно не продує, а спекотно вже не буде. Дно хотілося товстіше. Якщо ж стояти в дощ в калюжі, треба, щоб дно не промокло.

Отже, вимоги сформував і нумо другий раз інет шерстити. Фінансове питання, як завжди, дуже актуальне. Тут вибір помітно зменшився.

Відгуки про наметі Red Point Steady 3

У заданому діапазоні (200$) з вищеназваними критеріями не так вже й багато варіантів залишилося. Кожну з вимог змінював та скорочував по двадцять разів, знаходив нові, роздумував про потенційні місця експлуатації та можливі варіанти – згадував усе, що не вистачало в минулому наметі і що там не подобалося. І вибір таки впав на Red Point.

Не останнім вибором було те, що розробили українські хлопці. Зі знанням того, що потрібно, за адекватні гроші, гарна якість та характеристики, схожі з моїми критеріями вибору.

За фактом кількох експедицій з цим наметом, що таки сподобалося:

• Розміри вгадав. На трьох – те що треба. І рюкзаки входять розібрані, і трьом учасникам не тісно. Тамбур хоч і невеликий, та місця вистачає. З варіантів на трьох чоловік – саме те.

• Вага і габарити – залік. Пакується в маленьку сумку, якщо без палиць і в маленьюку грудочку, з палицями. Ідеально входить в велорюкзак горизонтально всередину. Дуже добре.

• Літній варіант – просто золото. Особливо порадував у Туреччині в жовтні – спекотно, ставиш намет без тенту і москіти не їдять, вітер не дує сильно, небо видно. Трохи прохолодно, кидаєш тент – і знову комфортно.

Мінус – немає мотузочки на центральних відтяжках. Кріплення є, а мотузочки немає. Коли дме сильний вітер, сильно не вистачає ще однієї точки кріплення.

• Кріплення і дуги – немає претензій. Зроблено все надійно, змійки цілі, леєри пришиті толково, кріплення та самоскиди цілком адекватні.

Щоправда,  ще в великій калюжі не перевірив, але судячи з решти, витримати повинен. Легкі дощі переживає, а там перевіримо.

• Кишені зручні і досить великі, верхня полиця зручна, дуги легкі, не довгі.

Підсумкова оцінка – добре. Намет гідний, коштує своїх грошей, сподіваюся радувати мене буде довго."

Від імені всієї команди Red Point ми дякуємо Ярославу і обіцяємо проаналізувати всі його зауваження, використовуючи їх при розробці наступних партій спорядження!

Також ми запрошуємо всіх, хто вже випробував на практиці спорядження Red Point, поділитися своїми враженнями, оглядами, побажаннями – щоб зробити спорядження Red Point ще кращим! Ми вдячні за ваші відгуки та коментарі, а всі активні користувачі отримають приємні сюрпризи від Red Point.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити