НОВИНА 28 ТРАВНЯ 2014

Red Point під вітрилами

Море, сонце, вітер, що роздуває вітрила... Не відпочинок, а мрія! Цю думку підтримали та розвинули члени Дніпропетровського яхт-клубу спортивних туристських вітрильних, розбірних та надувних човнів, катамаранів. Незабаром вони вирушать у вітрильну експедицію Чорним морем – «З мрією під вітрилами». Ми не захотіли залишатися на березі і стали учасниками команди однієї з яхт, щоб перевірити спорядження Red Point.

 Red_Point - краще спорядження екстрималів в Україні

Соціальний проект-експедиція «З мрією під вітрилами» розпочнеться 19 липня до 27 липня. Мандрівники подолають кілька сотень кілометрів водного простору за маршрутом Іллічівськ-Вилкове-Іллічівськ (акваторія Чорного моря).

За словами організаторів, під час експедиції учасники відвідають заповідники (національний природний парк «Тузлівські лимани», Дунайський біосферний заповідник), а також вивчать флору та фауну зазначеної акваторії. Ну і про пропаганду вітрильного туризму та здорового способу життя теж не забудуть.

 тестування українського спорядження Red Point

Досліджувати та пізнавати доведеться багато чого, а погода може бути мінлива. Оскільки учасники експедиції будуть фактично відрізані від цивілізації, то якісне спорядження їм просто необхідне. ТМ Red Point подбала про «технічну» частину подорожі, тому учасники парусної експедиції можуть бути спокійні: вони гарантовано зможуть здійснити задумане. Крім того, туристи на практиці перевірять спорядження і переконаються, наскільки воно практичне, функціональне і придатне для використання, навіть в екстремальних умовах.

 спальники українського виробника Red Point екстімальние намети українського виробника Red Point

Команду чекають не лише хвилі, вітер, сонце, але й одночасно захоплююча і непередбачувана подорож. А ще – багато нових емоцій і нової інформації.

Своїми спостереженнями і результатами випробування спорядження Red Point ми обов'язково поділимося з вами. Чекайте докладних оглядів – не пропустіть!

Звіти про експедиції можна буде знайти тут: wildwind.org.ua

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити