НОВИНА 31 СЕРПНЯ 2017

Перша п'ятирічка

Red Point сьогодні підводить підсумки свого першого п'ятиріччя. Так-так, згадує всі шишки та граблі, а ще насолоджується крутими спогадами про пройдені маршрути та створення нового вагомого слова в спорядженні. Докладний і веселий звіт про те, якою була ця перша п'ятирічка, підготував досвідчений інструктор і наш великий друг Максим Лазаренко.

"Не дивлячись на завзяту назву статті, сьогодні, на честь п'ятиріччя бренду Red Point, хочеться написати що-небудь ... ліричне. Хоча, можна спробувати – і ударно-ліричний варіант.
5 років Red Point

Адже що таке спорядження від Red Point? Це і є:

синтез романтики і прагматики;
• продуманість, чіткий розрахунок і економічність з одного боку, і захват від далеких доріг, заповідних стежок і штурмових таборів на засніжених підступах до даху світу – з іншого;
• ретельний підрахунок, таблиці і креслення;
• безцінні розмови біля вогнищ, в залах очікування аеропортів, на коротких привалах посеред довгого підйому до вершин.

Загалом, непорушний союз Фізики і Лірики.

Мені не просто фантастично, а грандіозно пощастило. Мало кому з тих, хто з «дитинства» більшу частину життя проводить в походах і експедиціях, випадає честь і удача сказати своє слово в розробці та конструюванні нового спорядження. Це удача, привілей і відповідальність, – спробувати просунути найважливіший елемент будь-якого туристичного заходу – екіпіровку – на крок вперед. Знайти і втілити рішення, якого всі вже давно чекають. Поліпшити, полегшити, посилити. І докласти максимум старань, щоб не облажатися – адже це мої Брати і Сестри йтимуть під цими рюкзаками, будуть берегти своє тепло в цих спальниках для завтрашнього дня, мирно засинати на ураганному вітрі в цих наметах, сидіти в обіймах під безкрайніх зоряним небом на цих килимках. Гідна, потрібна Справа. І цією справою для мене став Red Point.

За п'ять років було зроблено чимало. Могли і планували зробити більше, але історія внесла свої корективи в наші наполеонівські плани. І це чудово, тому що зміна ситуації в житті, країні і на ринку підштовхнуло нас до того, щоб сфокусуватися на головному. Прийти до розуміння нового формату роботи, в основу якого ліг принцип «менше – це більше».

Результатом нового підходу до розвитку бренду в цьому ювілейному році став рюкзак Quint 35, який був придуманий як частина великої колекції рюкзаків від Red Point ще в 2012 році, але потрапив «в тираж» тільки зараз. І мене не покидає відчуття, що він ніколи не вийшов би настільки вдалим, якби робився в пакеті з іншими «колегами».

рюкзак Quint 35

У другу п'ятирічку ми, команда розробників Red Point, входимо з новим розумінням того, як і що ми будемо створювати для вас. Повірте, результати не змусять себе довго чекати.

Увага, а зараз будуть спойлери!
У наших планах випускати одну, максимум дві моделі нової снаряги в різноманітних категоріях. Це будуть і трекінгові рюкзаки, і намети, і .... далі починається комерційна таємниця.

Але вже зараз ми знаємо абсолютно точно – в кожному конкретному випадку це буде САМЕ ТЕ, ЩО ТРЕБА. І це буде Red Point.

Новинки Red Point

Також, хочу розповісти одну невелику історію.

За час роботи в outdoor-бізнесі я вже звик бачити нашу снарягу в перших рядках видачі пошукових систем Hotline, на вітринах магазинів спорядження, на людях в найнепередбачуваних куточках Планети.

Два місяці тому я абсолютно несподівано для себе очолив один з відомих київських екіпірувальних центрів. І в перший же мій робочий день на новому місці першим клієнтом, якого я консультував, виявився ... щасливий володар намету Stedy 2 EXT і великий шанувальник Red Point Олексій Козлов. Він є автором ось цієї чудової фотографії, яка і лягла в основу цієї статті.

намети Stedy 2 EXT

Якби у мене була задача пояснити всього за п'ять хвилин людині «не в темі», що таке Red Point, я б просто показав йому це фото. Один кадр, в якому укладено абсолютно все, що вам потрібно знати про Red Point.

За останні п'ять років спорядження Red Point пройшло серйозне випробування на найкрасивіших вершинах світу. У нашій скарбничці вже 4 семитисячника і десятки походів складними маршрутами. Намети, спальники, рюкзаки «працювали» на своїх господарів в найкрасивіших місцях Грузії, Франції, Швейцарії, Туреччини, Киргизії, Таджикистану, Індії, Непалу, Лаосу і Канади. Не кажучи про Україну, де ми досліджували більше 25 найкрасивіших і улюблених мандрівниками місць.

Але що ці заслуги в порівнянні з майбутніми планами ?! Команда Red Point рухається вперед, як потужний локомотив – запрошуємо всіх приєднуватися до нас.

PS Як і будь-яка успішна і крута експедиція RED POINT – це сім'я.
Залишайтеся з нами – і з вами буде Сила)
Зі святом всіх і до зустрічі на сторінках RedPoint.ua "

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити