НОВИНА 31 ТРАВНЯ 2012

ТМ Red Point виходить на ринок товарів для активного відпочинку та туризму

Red Point – новий бренд товарів для туризму і активного відпочинку. В асортименті – намети, рюкзаки, спальні мішки та багато інших товарів для альпіністів, шанувальників пішого, водного та велотуризму, рибалок та мисливців.

 Red Point - ідеальний список спорядження

В розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму і альпінізму. Це Володимир ХітріковСергій Бублік і Борис Шульман Разом ми обрали та протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь.

У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів ми застосовуємо лише алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537.

Red Point починає свій шлях з якості. Ми орієнтуємося на кращі світові тренди та будуємо сильний бренд. Попереду – розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишається одне – висока якість та надійність нашої продукції!

Товари Red Point – це завжди більше, ніж спорядження. Ми врахували кращий досвід галузі і створюємо надійні, зручні та легкі товари для тих, хто підкорює вершини, приборкує річки та завжди йде до мети – не зупиняючись та не озираючись назад.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити