НОВИНА 30 ЛИПНЯ 2013

Рюкзак Speedline 50: огляд від 14-річного мандрівника

Перед вами – ще один погляд на спорядження Red Point. На цей раз ми отримали його від юного тестера – 14-річного школяра Данила, який подорожує з рюкзаком Red Point Speedline 50. Це його перший відгук, але до справи Данило підійшов серйозно, тому ми з задоволенням розміщуємо його огляд;)

 погляд на спорядження Red Point

Ми дуже раді, що молоде покоління живе активно, спортивно та ділиться своїм досвідом. Так тримати, хлопці! А тепер – слово Данилу (відгук подається в авторській редакції користувача та мовою оригіналу):

"Доброго дня!

Сьогодні хочу поділитися своєю думкою про чудовий рюкзак Red Point Speedline 50.

Це відмінний рюкзак, з яким можна ходити в багатоденні походи, наприклад, протягом восьми днів.

Перше, що мені сподобалося в цьому рюкзаку, так це колір і компактність.

 подорожує з рюкзаком Red Point Speedline 50

На фасаді є два кармани з хорошою блискавкою: туди можна покласти такі корисні речі, як зубна щітка, шкарпетки та інші речі, які займають мало місця.

Також дуже зручні кишеньки на поясі, туди можна покласти ключі, гроші, телефон (але у мене є побоювання, що він може переломитися навпіл). Одного разу я в таку кишеньку поклав карту та компас з маленькою ручкою, дуже зручно та практично.

Є дві кишені на клапані: внутрішній і зовнішній. У зовнішню кишеню можна досить легко покласти спортивні штани та кофту, вітровку, светр. Досить зручно буде у поході дістати ці речі. У внутрішню кишеню можна покласти цінні речі, документи, гроші, ключі або телефон. Але якщо ви боїтеся їх туди класти, то їх можна покласти у велику кишеню з сітки у самому рюкзаку, дуже надійне місце.

Рюкзак виконано з жорстким алюмінієвим каркасом та з вентильованою спиною, в літній сезон це дуже допомагає, спина абсолютно не потіє.

Є також дві кишені збоку, з сіточки. В них можна покласти двохлітрову пляшку води або термос, флягу. Можна ще покласти дощовик і накидку для рюкзака, в дорозі буде дуже легко її дістати.

 гарне співвідношення ціни і якості, так як рюкзак коштує всього 550 грн

На рюкзаку присутні петлі для спорядження та палиць.

Чим ще порадував рюкзак, так це тим, що він практично не промокає. Я йшов дві години з рюкзаком під невеликим дощем без накидки на рюкзак. Сам я намок до нитки, а ось рюкзак всередині був сухий, як і всі речі. Я думав, що теплі речі у зовнішній кишені на клапані будуть мокрі, але я помилився, вони були абсолютно сухі. Це великий плюс рюкзака!

Дуже порадувало те, що рюкзак сумісний з питною системою.

Ще присутня грудна стяжка, але я нею вкрай нечасто користуюся, так як заважає дихати.

На рюкзаку дуже хороші анатомічні лямки, які не натирають та не тиснуть. Якщо рюкзак підігнати під себе, то він буде сидіти на вас ідеально – навіть при навантаженні в 25 кг (особисто мною перевірялося).

Це гарне співвідношення ціни та якості, бо ж рюкзак коштує всього 550 грн. Для такого чудового рюкзака це фантастична ціна. Рюкзак буде вам надійним супутником у поході!"

Данило, дякую тобі за відгук! Сподіваємося, наш невеличкий подарунок – фірмова футболка Red Point – буде з тобою в нових подорожах;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити