НОВИНА 25 ЖОВТНЯ 2012

Пригодницька гонка в Дніпропетровській області

Чергова пригодницька гонка пройшла в Дніпропетровській області. ТМ Red Point підтримала молоду команду ТК "Меридіан", яка брала участь у заході "Самарські гонки". Хлопці поділилися з нами своїми враженнями про подію:

пригодницька гонка ТМ Red Point

"Це був не Х-Крим, швидше ХХХ-Дніпро з інклюзивними рятувальними роботами. Заїзд команд планувався 19 жовтня, а початок гонки випадав на 20.10.12, в 6.00. Всі приїхали пізно ввечері, вночі кожна команда займалася підготовкою тактики, загортанням бутербродів і увагою до спорядження.

Рано вранці, з ліхтариками, голосно пролунав старт від головного судді.

На всіх етапах «потерпілий» знаходився на ношах — його обирав капітан команди. Перший технічний етап нас чекав на г. Самара, він полягав у переправі потерпілого на плавзасобі через річку.

приключенческая гонка ТМ Red Point

Сухими з води вийшли не всі. У нас коло виявилось проколотим. В запасі залишався матрац на наступні водні тех. етапи. Далі була невеличка пробіжка по лісу з розплутаними мотузками ноші і легке орієнтування з потерпілим, якого з допомогою скотча примотали до ноші – для його ж більшої безпеки.

приключенческая гонка ТМ Red Point

Робимо відмітку на фініші цього етапу, звільняємо постраждалого учасника та біжимо далі по дистанції. Між технічними етапами, як було сказано у положенні, необхідно шукати контрольні пункти (КП). Дорога наша йшла через полігон по болотах.  По сліду за нами наступала команда, від якої усіма методами шифрувалися, ховалися в кущі, за деревами. Етап на болоті нагадував рекламу відомого десерту.

приключенческая гонка ТМ Red Point

Викупалися, попросили води у суддів і побігли далі. Черговий етап являв собою переправу через річку всієї команди, з підняттям постраждалого вгору по схилу, з супроводжуючим.

приключенческая гонка ТМ Red Point

На відстані 500 м нас чекало наступне завдання, яке ми виконували в сутінках - підняття потерпілого по крутій похилій переправі, де на іншому кінці яру нас чекали... гречана каша і чашка гарячої кави. Тут ми дізналися, що фінішувала перша команда і на підході друга.

Подальший шлях лежав вночі, через ліс. Залишалося взяти два КП, один з них був тех. етапом. Йшли з допомогою GPS, постійно порівнюючи з картою, паралельно дивлячись на стрілку компаса. Спали кожні годину – дві по 10 хвилин. Ближче до четвертої ранку вийшли на останній етап – спуск потерпілого з переправою через річку. В цей час температура знизилася до свого мінімуму за добу, пара з рота стала більш виразною, вода в річці – прохолодніше. Незважаючи на всі перепони, рушили в табір по дорозі. Фінішували третіми за 24 години, взявши всі зазначені контрольні пункти. Всього на проходження дистанції гонки давалося 32 години. Остання команда витратила 31 годину."

TM Red Point, як партнер гонки, нагородив переможців конкурсу цінними призами – відмінним спорядженням!

приключенческая гонка ТМ Red Point

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити