НОВИНА 09 ЛИПНЯ 2012

Red Point на скелях Кодакського кар'єру

Співпраця з альпіністськими організаціями та сприяння розвитку активного відпочинку в цілому – один з постійних напрямків діяльності  ТМ Red Point.

Так, зовсім недавно ми стали партнерами Відкритої першості Дніпропетровська по техніці альпінізму-2012. Про те, як пройшло змагання, розповідає старший тренер з альпінізму Володимир Хітріков.

Співпраця Red Point з альпіністськими організаціями

"Пройшло всього декілька тижнів після «Чемпіонату по техніці альпінізму м. Кривого Рогу» і ось знову змагання зв'язок. Цього разу це була: «ВІДКРИТЕ ПЕРШІСТЬ МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ПО ТЕХНІЦІ АЛЬПІНІЗМУ 2012». Змагання пройшли на скелях Кодакського кар'єра. Зрозуміло, що десь у Криму, це і скелями б не назвали – та це найкраще, що є в околицях Дніпропетровська.

 Змагання в Днепропетровске 2012

Втім, навколишні пейзажі по своєму гарні.

 пейзажі пейзажі

Всього в змаганнях взяло участь 18 зв'язок, з них 14 – зв'язки, що складаються з спортсменів, які вже займаються альпінізмом та туризмом. І 4 зв'язки з новачків. Природно, вони змагалися на зовсім різних трасах. І якщо досвідченим спортсменам довелося пролізти через навислі карнизи:

Змагання на різних трасах

У початківців все було набагато простіше.

Змагання на різних трасах

Не занадто висока складність траси у початківців не зменшувала напруження пристрастей, але дозволяла тренеру перебувати поруч, і не втрачати контроль над ситуацією. Навряд чи можна сказати, що спортсмени в даному випадку змагалися саме за призи. Але погодьтеся, що отримати велику, майже золоту медаль і свою першу альпіністську відтяжку, ну дуже приємно.

нагородження в змаганнях RedPointнагородження в змаганнях RedPoint

Якщо спробувати трохи зайнятися аналізом, то очевидно, що в альпінізмі практично перестали проводитися змагання за класичними «Домбайскими зв'язками», але цей вид змагань успішно «перекочував» до спортивного туризму. І цілком очікувано, що зв'язки, що складаються із спортсменів-альпіністів, виступили гірше у цих змаганнях. Та мене, як тренера альпіністів, це тільки порадувало, бо є чим зайнятися... І найголовніше, все було б набагато складніше, якби не підтримка нашого спонсора,  українського виробника спорядження для подорожей ТМ Red Point.

нагородження в змаганнях RedPoint

Величезне їм спасибі і не лише за підтримку, але й за те спорядження, яке вони виробляють."

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити