НОВИНА 12 ТРАВНЯ 2014

Огляд спальника Red Point Munro

Наш друг та тестер Юрій Касьянов на травневі свята вийшов у пішохідний похід по дивовижному гірському району – Карпати. Ми просили Юру протестувати одну з новинок нашій колекції 2014 року, наш новий спальник. Результати тесту вже готові;)

З огляду Ви можете дізнатися думку автора щодо моделі, специфічні особливості спальника ну і багато-багато іншого.

на шляху до тестування Red Point Muro
команда на озері Росохан

"На травневі свята вдалося побувати в дивовижному куточку нашої улюбленої України. Це Карпатські гори – красивий масив Горгани. Погода нам принесла масу приємних і не дуже сюрпризів. Умови видалися досить різноманітними і досить суворими. Команда Red Point забезпечила нас відмінним, новеньким спальником Munro.

Нам вдалося його випробувати, як слід! Адже Карпати на травневі це вам не жарти. Всяке може статися, бо ж це й сталося у нас. Ми сподівалися, що буде тепло і поменше опадів, але на жаль – нас очікувало похолодання. Вночі заморозки, а вдень стовпчик термометра не піднімався вище +4. Був дощ, крупа, сніг. Але у другій половині нашого походу світило яскраво сонце, але щось гріти воно відмовлялося. Було досі холодно. Вночі було особливо холодно. У наметі замерзала вода. Половина ночівель нашого походу розташовувалася на позначці вище 1200 м.

тест спальника в Горганахтропа на гору Високаспальник Muro від Red Point на нових вершінахпод'ем на гору ВисокаRed Point Muro гора СередняRed Point Muro гора Середня

Спальник Red Point Munro відмінно впорався зі своїм завданням! Не дав нам замерзнути в ці холодні ночі. Перші враження дуже позитивні. Спальник компактний та легкий! Вага невелика, виробником заявлено 1,1 – 1,39 кг (залежно від розміру). Я зважив наш екземпляр, його вага склала 1280 грам (компресійний мішок важить 120 г, а сам спальник 1160 грам).

Дивлячись на вагу і його характеристики приємно здивувався. Адже температура комфорту заявлена -2! Відмінний показник. З таким без проблем можна ходити навесні, влітку і восени. Ну, іноді в теплу зиму. Спальник пухнастий (повітряний), перебувати в ньому комфортно. Блискавка працює відмінно, не заїдає. На собачок причеплені фосфорні «маячки». Тому ви їх без проблем знайдете вночі, навіть без ліхтарика.

тестування спальника Muroтестування спальника Muro

Сподобався досить об'ємний валик під шию. Він зі стяжкою, так що можна не давати теплу виходити зі спальника.

 перевірка на міцність Red Point

Компресійний мішок дуже легкий і працює відмінно. Стиснути спальник можна майже в півтора рази, тому він без жодних проблем влізе в будь-який рюкзак.

компактність спальника Red Point Muro

Виготовлений з синтетичних матеріалів, отже сушиться досить швидко. У даній моделі використовується утеплювач Termolite Qualo . Він у нас особливо не намокав, так, був лише дещо вологий. Тому підсихав дуже швидко.

 огляд спального мішка Red Point Muro завершення тестування Red Point Muro

Використовували спальник при мінусових температурах і не замерзли. Спалося комфортно і затишно. Але, думаю, не варто його використовувати в більш холодних умовах, адже він все-таки трьохсезонний, а не зимовий. Але потрібно мати на увазі, що температура екстриму -18С.

Це відмінний вибір для подібних походів. Легкий, компактний і теплий! Що ще потрібно для спальника? Адже це головні показники.

Спасибі компанії Red Point за якісний продукт!"

За матеріалами: kasy.com.ua

 

Дякуємо Юрію за чудовий звіт! Ми дуже чекали результатів цього тестування, адже готували хорошу модель, яку оцінили користувачі та експерти.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити