НОВИНА 02 ЧЕРВНЯ 2014

Потрійне випробування спальника Red Point LIGHTSOME 233

Для справжнього мандрівника походів багато не буває! Саме цим правилом живе Олексій Буслаев та планує влітку пройти аж три походи. Екстремал побуває у різних куточках Кавказьких гір та подолає не один десяток кілометрів звивистих, а часом й небезпечних стежок. Завдання у мандрівника не найлегші, однак він озброївся відмінним спорядженням, серед якого є і спальний мішок Red Point LIGHTSOME 233.

 українське спорядження Red Point відправляється в Росію

Ми продовжуємо знайомити з командою тестерів, які отримали спорядження Red Point на четвертому аукціоні «Ризик.ру». Сьогодні представляємо Олексія Буслаєва з Самари (4ГУ, 3Г), який перевірить, на що здатен спальник Red Point.

За словами туриста, він випробує спорядження не в одному, а в трьох походах на Кавказі. Так, в липні він планує похід 3 категорії складності по Кабардино-Балкарії (район Адирсу-Тютюсу-Чегема-Безенги), який триватиме 15-17 днів. Другим тестом стане серпневе 8-10-денне сходження в Карачаєво-Черкесії в районі Архиз, 2 категорії складності. Крім того, в кінці серпня – на початку вересня екстремал планує  на 10-14 днів йти в похід 2 категорії складності – по Карачаєво-Черкесії або по Північній Осетії (точний маршрут поки не затверджено).

Кавказькі гори прекрасні та водночас суворі. Щоб підкорити їх, знадобиться багато сил, так що нічліг повинен бути максимально комфортним. Чи зможе «аукціонний» спальний мішок забезпечити належні умови для відпочинку, якраз і перевірить Олексій Буслаев.

потрійне випробування спорядження української ТМ RED POINT кращої якості

Цей спальник був створений для альпіністських сходжень, тому йому не страшні середні й низькі температури (в моделі використаний синтетичний утеплювач Primaloft Sport). Легкий спальник – кокон може похвалитися безліччю маленьких хитрощів, які роблять використання дуже зручним.Приміром, утеплена блискавка оснащена клапаном-липучкою. Також в моделі передбачені автоматичний слайдер на двосторонньому замку та якісна фурнітура YKK. Особливо порадує туриста спеціальний чохол, оснащений чотирма компресійними стропами. Він зробить транспортування спальника максимально зручною і простою справою. Коротше кажучи, ідеально підходить для запланованих походів!

Олексій Буслаев обов'язково поділиться своїми враженнями про гірські пейзажі і, звичайно ж, розповість, як показав себе досліджуваний спальник. Побажаємо екстремалу вдалих мандрівок та походів і будемо чекати його докладного звіту!

 українське спорядження Red Point в різних куточках світу

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити