НОВИНА 22 КВIТНЯ 2013

Василь Ніщік, Red Point: "Є екстремальні відчуття, яких я ще не випробував"

14 квітня на каналі «1+1» стартував грандіозний телевізійний проект «Великі Перегони». У ньому взяли участь 10 команд. Кастинг на участь у шоу пройшли 10 тис. осіб. Пощастило тільки двадцяти. Один із щасливчиків – Василь Ніщік, член команди спортсменів і наша людина;) – співробітник команди Red Point!

 Red Point в шоу Великі перегони на 1+1

Василю, розкажіть про Вашу команду.

У нашій команді два легкоатлета – я та мій друг Ігор Давидов. Я займався легкою атлетикою раніше, а Ігор займається і зараз. Ми познайомилися на зборах шість років тому і з того часу товаришуємо і постійно спілкуємося. Коли дізналися про шоу «Великі Перегони», вирішили удвох взяти в ньому участь.

 Василь Ніщик - Red Point

Чим Вас зацікавила участь у шоу? Як прийняли рішення про участь?

Тому що це щось нове! Це екстремальні пригоди, які ми дуже любимо. Інформацію про шоу дізналися з сайту каналу 1+1. Стало зрозуміло, що це буде велика кругосвітня подорож. І ми захотіли побувати в інших країнах, випробувати себе і перевірити, на що ми здатні.

Ми любимо спорт і ніколи не сидимо на місці. Нам подобаються лижі, стрибки з банджі, стрибки з парашутом і взагалі все, що пов'язано з екстримом. У шоу «Великі Перегони» ми відкрили для себе світ по-справжньому. Ми пройшли безліч випробувань, побували в дивних місцях і кожен день був драйвовіший, аніж попередній. Це було круто і дуже екстремально. Нічого подібного в Україні немає і ніколи не було.

Чим Ви займаєтеся зараз, як пристрасть до пригод поєднується з Вашою роботою?

Я – менеджер по якості й у своїй робочій команді відповідаю за якість спорядження ТМ Red Point – товарів для відпочинку і туризму. По роботі я дуже багато подорожую, тому часто поєдную приємне з корисним.

В мої обов'язки входить перевірка всього товару, який приходить в Україну. Я відповідаю за те, щоб всі намети, спальники і рюкзаки ТМ Red Point відповідали високим стандартам якості.

До речі, коли ми були на шоу, у мене з собою був рюкзак Red Point. Я тестував його в черговий раз, і що вже говорити, залишився дуже задоволений своєю роботою;)

Розкажіть, яке спорядження знадобилося Вам у шоу?

У нас з собою були лише найнеобхідніші речі. Це змінний одяг, зубні щітки та інші дрібниці. Все це треба було покласти в рюкзак, який завжди потрібно носити з собою.

Ми вибрали рюкзаки Red Point на 50 л. Вони не великі, не маленькі і дуже місткі. В мій рюкзак влізли всі речі, які потрібні для навколосвітньої подорожі – це одяг і для холодних, і для теплих країн. Все, що було з нами, було в рюкзаку. Якщо щось не поміщається або рюкзак занадто важкий  – речі можна було тільки викинути. Але нікому не можна було купувати щось додатково.

 спорядження RedPoint

З моїм рюкзаком мені було комфортно та зручно. У будь-яку негоду речі залишалися сухими, що в екстремальних умовах особливо важливо.

Під час шоу ще дві учасниці, Наталя та Тетяна, також подорожували з рюкзаками Red Point. Це рада, збіг чи доля:)?

 Спорядження для пригод в шок Великі перегони на 1+1

Напевно, доля. :) До шоу ми не були знайомі і коли зустрілися під час проекту, мені було дуже приємно побачити Наталю і Тетяну з рідною продукцією, а потім ще й отримати відмінні відгуки. Що ще потрібно людині, яка любить свою справу? :)

Що в шоу вдалося Вам найважче?

Найскладніше було їсти всяку гидоту і чогось чекати. Наприклад, іноді потрібно було просто сидіти і чекати, коли щось відкриється.

Що було самим драйвовим?

Мені дуже сподобалися баггі в пустелі. Далі у шоу буде ще один дуже цікавий епізод, але він буде пізніше, і зараз ми не можемо про нього говорити. Дивіться «Великі Перегони»!

Яке спорядження зараз, після шоу, Ви б рекомендували тим, хто збирається у тривалі подорожі?

Для активного відпочинку, особливо, якщо плануєте подорожувати в незнайомих країнах, вибирайте професійні намети, які не підведуть і не протечуть. Рюкзак теж повинен бути зручним. Це дуже важливо в тому випадку, якщо будуть тривалі походи або переходи. З хорошим рюкзаком не буде зайвого навантаження на спину, і під час походу Ви будете почувати себе комфортно.

Також дуже важливо вибирати таких виробників спорядження, які на своїй продукції вказують точну інформацію про вагу, матеріалах і якості товару. Якщо серйозно підійти до вибору рюкзака, намету та спальника, навіть дуже екстремальні пригоди буде приємно згадати.

Що б Ви порадили тим, хто ще лише мріє про пригоди? Як почати жити яскравим життям?

Потрібно просто купити квиток на літак, відкрити візу або вибрати безвізову країну, взяти з собою кишенькові гроші і летіти. Краще не купувати тур в агентстві, а їхати самому. Такий відпочинок буде набагато дешевше та й цікавіше. Але головне – це будуть справжні пригоди.

Інформацію про будь-яку країну можна подивитися в інтернеті. Навіть мінімального знання англійської мови буде цілком достатньо для спілкування за кордоном. У кожній країні знайдуться люди, готові допомогти порадою і навіть знайти житло. Вони підкажуть, як дістатися в потрібне Вам місце і розкажуть, що можна подивитися. Практично все, що потрібно для подорожей – це не боятися, зібратися, купити квитки і їхати.

Про які пригоди тепер мрієте особисто Ви?

Є екстремальні відчуття, яких я ще не спробував.. Дивіться шоу "Великі Перегони" – і Ви зрозумієте. Сподіваюся, це шоу з успіхом пройде в Україні, будуть нові сезони, і я ще раз візьму в ньому участь.

шоу "Великі Перегони"

Дякую Васі за те, що поділився з нами своїми враженнями. Від усієї команди Red Point ми бажаємо йому нових екстремально яскравих досягнень!

А поки що, друзі, кожну суботу дивимося нові епізоди шоу «Великі перегони» на каналі 1+1. Попереду – тільки екстремальні випробування та неймовірна екзотика! А ще – найкрутіші учасники та реальний драйв!


На наших сторінках в Facebook і Вконтакте залишайте свої прогнози "Хто переможе в шоу Великі перегони", вигравайте рюкзак Red Point і сміливо вирушайте в подорож!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити