НОВИНА 05 ГРУДНЯ 2016

Велотур по Байкалу

У процесі подорожі, після непростих та довгих ділянок шляху, наступає той самий довгоочікуваний момент втіхи, коли просто хочеться залізти до рідного, теплого спальника та солодко заснути. Своїми враженнями поділився з нами Денис Пащенко, який повернувся з неймовірної велопригоди на Байкалі, де протестував спальник компанії Redpoint Munro R та намет Redpoint Steady 2.

пригода на Байкалі

"Двісті днів тому та тринадцять тисяч кілометрів назад я зібрав речі, закинув їх на вел та натиснув на педалі. Дістався Байкалу, перетнув Монголію, Алтай, побував у Казахстані та Киргизії. Повернув кермом на захід, прогулявся по Карпатам. При цьому, витратив за півроку всього чотириста доларів!

Спорядженні для пригоди на Байкал

Я поринав у  холодний та кришталево чистий Байкал, ночував у сибірських нетрях, бачив засніжені піки Алтаю, Паміру та Тянь-Шаню. Гарячий пісок монгольських просторів скрипів на зубах, а сонце Казахстану змушувало мене змінювати шкіру знову й знову ... Скільки було цікавих людей! З усього світу!

легка двумістна палатка Steady 2

Багато годували та всіляко допомагали, ні за що, просто так! Навряд чи я коли-небудь побачу їх знову. Така безкорисливість дивує та дивуватиме мене завжди ...

вело-пригода

Багато яскравих, неповторних, важких та легких моментів пережито разом зі спорядженням REDPOINT. Була гроза та злива, намет просвічувався від спалахів блискавок, дощ лив всю ніч, а я здригався від гуркоту. Був вітер, що складав намет навпіл, я заснув сидячи, підпираючи кут, в який бив тараном скажений шквал. Були і спека, і холод! Але я жодного разу не розчарувався в якості продукції))

А ось і мій звіт про тестування спорядження. 

Спальник RedPoint MUNRO R

• Утеплювач: Termolite Quallo 200g\M2 Х1 (1 шар)
• Температурний режим: +4/-2/-18 (максимальна\комфорт\мінімальна)
• Вага: 1 кг 350гр

Моя подорож прийшлася на три сезони - весна, літо та осінь. Тому й спальник мав відповідати хоча б двом.

Зимовий спальник Red Point Munro

Так і склалося, MUNRO R вірою та правдою служив мені в горах Уралу, при нулі. Прохолодними Монгольським ночами дарував міцний сон. Мінімум був у Карпатах, мінус шість, холоду НЕ відчував.

легкий спальник Red Point

 
У спекотні ночі я просто укладався на нього зверху.
 
Чудовою ідеєю виявилося використовувати внутрішній вкладиш у спальник. Мій був пошитий вручну з купленої тканини (70% поліестеру та 30% бавовни). 

легкий спальник для пригод munro

Ним я вкривався у літні ночі. Також кількість прань спальника - всього два протягом півроку (вкладиш прався набагато частіше) :)

Палатка RedPoint STEADY 2

• Тип: 2-місний
• Каркас: Алюмінієві дуги
• Тент: 5.000mm вологостійкість
• Дно: 10.000mm вологостійкість

З мінусів: Трохи завеликий для мене одного ... Загалом це все!)

простора двумісна палатка Steady 2

Вдумайтеся, півроку юзати намет майже кожен день! У дощ, сильний вітер. Грунт під ним був усіх можливих видів, від пісків пустелі до кам'янистих схилів гір ... Жодного разу не промок, жодної дірочки чи пошкодженої дуги.

палатка Red Point Steady 2

Надзвичайно стійкий намет, ідеальний для двох, на три сезони!

Залишився задоволений продукцією фірми RedPoint!"

Більш детальну інформацію про велоподорожі Дениса, всі труднощі, яскраві моменти, а також безліч корисних лайфхаків ви можете дізнатися тут:

► Блог 
► Facebook 
► Вконтакте

Що ж, обирайте комфортний спальний мішок та надійний намет - і вперед за новими емоціями!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити