НОВИНА 23 ЛЮТОГО 2013

Сьогодні під прицілом — спальник Lightsome 233 та намет Lighthouse 2

Лютий видався багатим на події. Холодні зимові дні виявилися зовсім не перешкодою для тих, кому ну дуже складно всидіти на місці, в теплій квартирі. Серед активних користувачів, які в лютневі дні протестували спорядження Red Point на практиці виявився і Ігор Порожняк. Ігор не лише встиг побувати в Криму, але і поділився з нами відгуком про намет та спальник Red Point. Першими думку Ігоря дізналися відвідувачі travel.org.ua/forums.

Відгуки користувачів про намет і спальник red Point

Сьогодні ми пропонуємо огляд всім нашим відвідувачам! Відгук подається в авторській редакції:

"Отже, мій черговий звіт про спорядження ТМ Red Point. Цього разу це були спальник Lightsome 233 і намет Llighthouse 2.

Дуже хотілося протестувати спорядження взимку, але зими цього разу в Криму не сталося. Тому довелося тестувати при погоді, яка була в наявності.

Спальник виявився дуже веселого кольору, новісінький і взагалі дуже гарний: всередині помаранчевий, зовні червоно-чорний з білим принтом. Мені дуже сподобався. Далі, ширина в плечах 80 см, це дуже правильно (я в спальник меншої ширини просто не влізу), в ньому ще не просторо, але вже немає клаустрофобії. Зазвичай я сплю, накриваючись спальником (один, чи ні, не дуже важливо). Але для чистоти експерименту у цьому спальнику я спав всередині, застібаючи його повністю. І ось тут виліз найбільший його недолік. Блискавка, а точніше планки від закушування. Вони не працюють так, як треба, блискавка часто заїдає. На мій погляд, проблема у використанні тонкої та вузької (тобто недостатньо жорсткої) планки. Напевно більш широкі за розміром планки і більш щільна тасьма врятують ситуацію. І ще про недоліки — капюшон мені здався трохи замалим.

 Огляд і відгук про спальник Red Pointей про намет і спальник red Point

Загалом у спальнику все на місці: хороший компресійний чохол, шийний пакет, кишенька на блискавці, петлі для просушування. Я б додав ще петлі всередині, буває корисно. На жаль, так і не вдалося перевірити спальник холодом, але співвідносячи габарити, вагу, матеріали та заявлені виробником температурні характеристики, впевнений, що все цілком відповідає один одному (обсяг-вага-температура). Підводячи підсумок: якщо усунути заїдання блискавки, спальник буде відмінний на всі 100%!

Red Point намет і відгуки користувачів про намет

Перейдемо до намету. Якщо коротко, мені він сподобався. Але є застереження. Конструкція намету дуже хороша, та деякі питання викликає кут ската назовні. У прототипу (Hannah «Attack», як я розумію) він значно крутіше. У «Лайтхаус» кут зменшили на користь збільшення висоти в ногах. Можливо, це призведе до накопичення снігу на наметі. Але, як вже говорилося раніше, протестувати намет у складних умовах не склалося, тому все залишилося в області чистої теорії, на жаль. Як на мене, у намету є явно зайві запчастини, а саме: снігова спідниця (але це питання майже релігійне, тому не розглядається), зовсім не потрібні клеванти на сніговій спідниці (я так вважаю: або намет зі спідницею, або без) та блискавки вентиляційних сіток. Всі ці розкоші абсолютно необґрунтовано збільшують та здорожчують намет.

Red Point намет і відгуки користувачів про намет

Намет трохи набирає конденсату.  Але це тому, що ми втекли від ураганного вітру на кромці вглиб лісу. Тобто умови для утворення конденсату були чудові. Розмір намету оптимальний – ні багато, ні мало, якраз нормально. Вагу можна зменшувати за рахунок всяких надмірностей. Незаперечні переваги намету: великий, зручний тамбур, достатньо кишеньок вздовж обох сторін (дуже зручно), приємний колір (навіть у похмурий ранок всередині затишно прокидатися), простота встановлення, відмінні дуги, якісний пакувальний чохол, нормальна вага. Є ще маленьке побажання – кільце в ногах, таке ж як біля входу, тоді за них можна зачепити репік для лампи і т. п. А в цілому для заявленої виробником ніші намет відмінний.

Спасибі команді Red Point за надане спорядження, і успіхів!"

Дякуємо Ігорю та запрошуємо всіх, хто вже випробував на практиці спорядження Red Point, поділитися своїми враженнями, оглядами, побажаннями  щоб зробити спорядження Red Point ще значно краще!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити