Новость 09 НОЯБРЯ 2014

Red Point – надійний друг для всіх, хто любить подорожі

Самое приятное в нашей работе – это получать Ваши отзывы, друзья! Несколько дней назад своим мнением о рюкзаке Speedline 50 и спальнике OXYGEN 300 c нами поделился Николай Балабан. Этот отзыв настолько подробный и полезный, что мы не могли с вами не поделиться:) О том, как вели себя спальник и рюкзак под палящим солнцем и в зарослях Israel Trail, читайте далее (отзыв подаётся на языке оригинала и в авторской редакции пользователя):

Туристические рюкзаки для єкстримальніх походов Red Point Speedline 50

"Перший раз натрапив на Red Point, коли блукав інтернетом в пошуках недорогого і якісного українського спорядження для мандрівок і альпінізму. До того мав досвід використання виробів різоманітних фірм і цінових категорій. Завжди намагаюся поєднувати роботу з подорожами містами і горами, особливо горами, тому зі мною завжи має бути ноутбук і трохи електронного приладдя, отже важливим для мене є "лайт пекінґ", щоб нести максимально легку вагу.

Перед черговою поїздкою закордон вирішив спробувати спорядженння Red Point. Мій вибір впав на рюкзак Speedline 50 та спальник OXYGEN 300. Замовивши це добро зі знижкою в фірмовому магазині redpoint.org.ua вже через кілька днів тішився новими забавками. Після невеличкого тесту в Карпатах дві обновки відправилися зі мною в двомісячну подорож до Ізраїлю.

Отож, рюкзак: зовні він виглядaє дуже маленьким і акуратним, я навіть побоювався щодо його місткості, але дарма: разом з пожитками на 2 місяці в дорозі Speedline 50 не був завантажений навіть на 80%, тільки повертаючись додому сувеніри зробили свою "темну" справу. Легкий, ергономічний, зручний в носінні, добре працюють лямки на грудях. Новий друг із честю пройшов три основні випробування Ізраїлем:

• пекуче сонце: під час подорожі до Голанських висот добирався туди хіч-хайкінгом: сумарно багато годин вздовж траси під нещадним сонцем, те саме було і в пустелі Неґев. Проте при огляді не помітив жодних пошкоджень кольору чи тканини самого рюкзака;

• дряпучі зарослі: гуляючи різноманітними стежками доводилось часто проходити кілометри колючих чагарників, де порізався і пошкодив футбоку, проте SPEEDLINE 50 залишився неушкодженим;

Зарослі Israel Trail неподалік Хайфи

обзор туристического рюкзака Red Point Speedline 50

Підземелля фортеці Німрод

снаряжение украинского производителя Red Point рюкзак Speedline 50

• кам’яні тунелі і переходи різних підземель з рідною шириною проходів і тут рюкзак мене не підвів – за що я йому дуже вдячний.

Щодо недоліків – частина, де спина притуляється до рюкзака, таки парить в різних кліматичних умовах, що робить трохи незручним довге носіння. Також для 50-ти літрового рюкзака таки конче необхідний рейнкавер, особливо в умовах Українських Карпат, також він може служити чохлом в різних ситуаціях.

Спальник також гідний всяких похвал – для мене він має дві ключові переваги: легка вага і об’єм, в поєднанні з дуже добрим теплозберіганням. Це знахідка для будь-якого мандрівника! З OXYGEN 300 мене повязує важливий досвід – за збігом обставин вимушений був ночувати на горі без намета та килимка, облаштувавши з речей невелике гніздо. Мушу сказати, що сон був дуже добрий, спальник ніде не подерся, незважаючи на холод за бортом всередині було тепло і затишно.

Мінус, як на мене, лише в замку що часом "їсть" кутики спальника, але це, напевно, непереборна властивість такого типу замків.

Ранок під горою Хермон

отзывы и обзоры о снаряжении Red Point

Отож, несухий підсумок! Залишився дуже задоволений своїми новими надійними друзями! Раджу їх всім, хто любить подорожі, активний і трохи екстримальний відпочинок, а також напівбродячий спосіб життя :)

Велике спасибі Red Point та інтернет-магазину redpoint.org.ua."

 

От имени всей команды мы благодарим Николая за отзыв, который наверняка поможет многим при выборе снаряжения! Рады отблагодарить автора и подарить ему нашу фирменную футболку, которая, надеемся, также станет верным спутником в новых приключениях!

Друзья, если вы также путешествуете с нашим снаряжением – делитесь отзывами, обзорами, высылайте свои фото и возможно именно к Вам уедет подарок от нашей команды :)

СЛЕДУЮЩАЯ ВСЕ НОВОСТИ ПРЕДИДУЩАЯ
оСТАВАЙСЯ в курсе событий

Подписывайся и узнавай первым о новинках и мнениях экспертов

Вы успешно подписались на рассылку.

Закрыть