Новость 15 СЕНТЯБРЯ 2014

Хороший сон во время путешествия по Франции или "Французські велопригоди спальників Corbett"

Команда Wheelit вернулась из велоприключения по Франции, в котором им пришлось протестировать спальники Corbett, в постоянной сырости и холоде. Как с этим справились Александр и Евгения, читайте далее.

тестирование спальников Red Point

Текст подается на языке оригинала и в авторской редакции:

"Наш місяць велосипедами у Франції пройшов в умовах постійного дощу, а відповідно сирості та холоду, і я не знаю, як би нам повелося, якби з нами не було два спальники торгової марки Red Point моделі Corbett, що зігрівала нас ночами.

Спальник Corbett Red Point

Почнемо по-порядку, спальниками ми прокористувалися фактично впродовж місяця. Подорожуючи велосипедом різними регіонами Франції, які дуже відрізняються за своїми кліматичними особливостями, серед яких Ельзас, Рона Альпи, Прованс, Нормандія. 80 % подорожі пройшла під дощами, які не припинялися ні вдень, ні вночі. Жили ми в наметах, за виключенням кількох днів. Тож  відчути всі особливості спальних мішків та сформувати враження від користування ними встигли.

Для подорожі ми отримали два приємного блакитного кольору спальника Corbett розміру R з характеристиками 220х80х50 см. І якщо для мого зросту 182 см він був саме той, то для моєї Жені зі зростом 165 см – видавався завеликим. Однак в дорозі це припущення розвіялося, адже, що більший спальник, то краще у нього можна закутатися, відповідно, тепліше буде.

трехсезонные спальники Red Point

Вага спальника 1,1 кг, доволі легкий завдяки утеплювачу Thermolite Quallo, однак не найлегший з існуючих серед подібних характеристик за температурним режимом +9/+4/-7. Зате дуже компактний завдяки продуманому компресійному мішку із дуже цікавим вирішенням з 2-ма замість 4-х рухомих пряжок для затяжки. Мені сподобалося, дуже зручно та просто як закривати-затягувати, так і діставати спальник.

спальники маленьких размеров Red Point

Варто сказати, що з температурними характеристиками спальник впорався досить добре. В дорозі нам траплялося ночувати при 100 % вологості з температурою повітря не вищою + 10, що за відчуттями сприймається як десь + 5, не більше. Особливо не перетворюючи себе на капустину, накинувши футболку та спортивні штани, у спальнику було цілком комфортно та затишно. Моїй Жені, яка значно гірше переносить холод, для комфорту, звичайно, доводилося одягати ще і светр.

купить спальник Corbett Red Point в Украине

Користування спальником Red Point Corbett виявилося досить зручним. Завдяки теплоізолюючому комірцю із стяжкою, холодне повітря не потрапляло всередину спальника. Допомагала цьому і липучка, якою можна було зафіксувати верх спальника біля капюшона.

Блискавка у спальника, як то має бути, з двома бігунками. От тільки одна біда, те і діло блискавка зажовувала матеріал спальника, дуже дратуючи мене сонного посеред ночі, змушуючи гратися з цією бідою. І це попри наявність спеціальної стропи для захисту від цього ж зажовування.

А ще на місці стрічки на собачці блискавки варто було б поставити фосфорний елемент, як зроблено в інших моделях спальників Red Point, щоб спростити пошук собачки посеред затопленого мороком намета.

Варто зауважити, що вздовж всієї блискавки вшита теплоізолююча планка, яка не дозволяє вітру продувати тіло на межі з’єднання блискавки.

Зимние спальники Corbett Red Point

Капюшон достатньо зручний, затяжка дозволяла гарно заховатися від зовнішнього світу. Однак, коли я підкладав під голову свою кенгуруху, він видавався замалим.

Цей спальник володіє ще однією цікавою особливістю – це можливість скріплюватися двох у один великий. Задля цього розробники зробили правий і лівий спальник. Які можна між собою скріпити блискавками. Ми такої операції не пророблювали, тому складно сказати про зручність. Але задум розробників надати мандрівникам у критичних ситуаціях можливість зігріватися тілами у «одному великому спальнику» заслуговує на повагу.

обзоры тестирования снаряжения Red Point

За всі дні велоподорожі Францією спальники перебували у не найкращих умовах, постійно серед вологи, а інколи під час їзди під зливою, були підтоплені у велосумках. І тут себе дуже гарно зарекомендували чохли, які не пропустили воду і залишили спальники сухими. Тож, можна так сказати, за місяць знущань над спальниками Corbett репутацію Red Point підмочено не було. Навпаки ж, у мене та Жені від користування цими спальними мішками залишилися лише позитивні враження. Вони теплі, зручні та красиві, як мамина ковдра. І по закінченню важкого холодного мокрого дня подорожі, часто з крутими та довгими підйомами, найбільшою розрадою було залізти до рідненького синенького спальника і солодко заснути.

А ще завдяки у тому числі спальникам ми змогли побачити отаку красу:

отзывы о спальниках палатках рюкзаках Red Point

Тож ми дуже вдячні Red Point за хороший сон під час подорожі Францією та якісну продукцію!

Команда Wheelit

Сашко Сівченко та Євгенія Гайдамака"

Благодарим Александра и Евгению, желаем им качественного снаряжения, новых маршрутов а также незабываемых эмоций :)

СЛЕДУЮЩАЯ ВСЕ НОВОСТИ ПРЕДИДУЩАЯ
оСТАВАЙСЯ в курсе событий

Подписывайся и узнавай первым о новинках и мнениях экспертов

Вы успешно подписались на рассылку.

Закрыть