НОВИНА 24 СЕРПНЯ 2015

Вперед до Европи разом з рюкзаками Red Point за плечима!

Завершивши азіатську частину подорожі мандрівники з "4 Океанів" поїхали підкорювати Європу, заїхавши до рідного Дніпропетровська буквально на день.

Літні днинки Паша і Оля вирішили провести в Європі, прогулюючись по містах Польщі, Австрії, Словенії, Італії та інших міст. Для тих, хто хоче зазирнути хоч одним оком в Європу, дивіться фотографії;)

Словенія. Місто Бленд.

Словенія. Місто Бленд.Словенія. Місто Бленд.

Словенія. Місто Любляна.

Словенія. Місто Любляна.
Словенія. Місто Любляна.Словенія. Місто Любляна.
Словенія. Місто Любляна.Словенія. Місто Любляна.

Як же в подорож без намету Red Point? ;)

Намет Red Point

Італія. Місто Венеція.

"Два роки тому ми провели у Венеції всього пів дня і зрозуміли що цього замало. Тому в цей раз ми вирішили не поспішати і заселилися в кемпінг з однойменною назвою Венеція, на дві ночі. Кемпінг знаходиться приблизно в п'яти кілометрах від самої Венеції , точніше від тієї її частини, до якої можна доїхати на мотоциклі або громадському транспорті. Ми їздили на мотоциклі, на дорогу йшло менше десяти хвилин, але можна і на автобусі, вартість квитка, здається три євро за туди-назад, ходять вони з самого ранку і до десятої години вечора. За проживання в кемпінгу ми платили 27 євро в день, на території є відмінний душ, кафе, розетки. За додаткову плату можна взяти добу доступу в інтернет (2 євро) або сходити в басейн. До речі буквально за півкілометра є ще один кемпінг Ріалто з приблизно такими ж умовами, в ньому ми зупинялися в минулий раз. Ну, мабуть, досить про кемпінги, переходимо до самої Венеції. "

Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.Італія. Місто Венеція.

Італія. Місто Болонья.

Болонья – це відоме в усьому світі місто університетів. А ще в цьому місті діє закон, який зобов'язує будувати аркади навколо будинків. Це дійсно рятує під час обідньої липневої спеки!

Італія. Місто Болонья.Італія. Місто Болонья.Італія. Місто Болонья.

Італія. Місто Флоренція.

Романтика і історичний дух цього міста зашкалює! Ви тільки подивіться на ці фотографії...

Італія. Місто Флоренція.Італія. Місто Флоренція.Італія. Місто Флоренція.Італія. Місто Флоренція. Оля в футболці Red Point

Італія. Місто Піза.

Пізанська вежа – візитна картка міста. Як тільки не викручуються туристи, що вперше побачили цей архітектурний шедевр, щоб зробити пам'ятні фотографії на її тлі! До речі, рюкзак Red Point додає стійкості та сил, що продемонстрував Паша;)

Італія. Місто Піза.Італія. Місто Піза.Італія. Місто Піза.

Закусити в Італії найкраще фірмовою італійською піцою або пастою з соусом карбонара. І обов'язково (!!!) спробувати справжнє італійське морозиво, яке тане не в роті, а в шлунку.

 Оля в футболці Red Point обідає піцою

Дізнатися детально про пригоди мандрівників з проекту "4 океану" можна тут.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити