НОВИНА 24 ЛИПНЯ 2015

Переваги двомісних наметів

Якщо жити не можете без подорожей, пора купувати практичний та мобільний двомісний намет. Така модель оптимальна практично для будь-якого виду відпочинку.

Намет Red Point Steady 2 EXT

Тимчасове туристичне житло, розраховане на двох осіб зазвичай порівняно легке та займає мінімум простору. З таким наметом не виникне складнощів навіть у новачка.

Які характеристики важливі при виборі «переносного дому»? Який намет краще купити для двох? Сфера використання багато в чому визначає особливості конструкції, форму, характеристики тенту, внутрішнього намету.

В асортименті Red Point є туристичні (трекінгові) намети, які використовуються для різних за типом походів, і експедиційні (розраховані на екстремальні умови) двомісні намети.

Намет Red Point Steady 2 EXT

Для походів будь-якої складності

Для піших походів, велотурів, а також кемпінгу ідеально підходить модель STEADY 2. Туристи вже оцінили її невелику вагу (менше 3 кг), продуману вентиляцію та міцний каркас з алюмінієвого сплаву, що забезпечує належну вітростійкість. Намет має 2 тамбура, які вирішують проблему зберігання спорядження та особистих речей.

STEADY 2 EXT – це вдосконалена версія попередньої моделі. Оскільки при установці намету першим до каркасу кріпиться тент, то при негоді ви зможете швидко сховатися від вітру або дощу. У моделі належним чином продумана вентиляція, що мінімізує утворення конденсату. Вона може використовуватися з початку весни та до пізньої осені.

Полегшена (2,46 кг) модель SPACE 2 має особливу конструкцію, яка збільшує внутрішній обсяг. Таким чином у двомісній моделі можуть розташуватися сидячи 3 або навіть 4 людини. Всі елементи каркасу фіксуються хабами, тобто сполучними ділянками для трубок.

Для сходжень до засніжених вершин

3-сезонна модель LIGHTHOUSE 2 – кращий напарник для складних походів та сходжень. Вона має просторий тамбур та каркас з трьох дуг, що підвищує стійкість намету щодо вітру та всієї конструкції загалом. «Спідницю», яка захищає від снігу, можна підвернути для кращої вентиляції.

намет Red Point Lighthouse 2

Якщо шукаєте намет для найсуворіших умов, вибирайте ILLUSION 2. Ця чотирьохсезонна модель створена для базових та висотних таборів і має в конструкції 4 дуги. Для зберігання спорядження передбачено два тамбура.

намет Red Point Illusion 2

Всі моделі комплектуються компресійним чохлом, який допомагає зберігати і транспортувати намет. Вибирайте свого ідеального партнера і готуйтеся до нової подорожі!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити