НОВИНА 24 ГРУДНЯ 2014

Найкращі рюкзаки Red Point за 2014 рік

Який турист без рюкзака? Щоб любителі активного відпочинку змогли пройти всі заплановані маршрути, команда Red Point поповнила  колекцію сезону 2014 року практичними, надійними та зручними моделями. Новинки пройшли складні польові випробування, і нам дуже приємно, що рюкзаки оцінили і затяті мандрівники, і активні люди, які часто переміщуються по місту. 

 Red Point рюкзаки для туристів

Напарники в «кам’яних джунглях»

Для використання в міській метушні ідеально підходять 4 нові моделі об’ємом 20 л.

• Рюкзак Crossroad 20  з відділенням для лептопу виконаний з матеріалу, що стилізований під «джинс». Посилене дно, зручні лямки, бокова ручка для перенесення рюкзака в транспорті, U-видне відкриття фронтального карману з органайзером для дрібниць, потаємний карман – тут продумані всі деталі.

• Рюкзак Citypack 20 – класична модель формату «мобільний офіс». В основному відділі поміститься ноутбук діагоналлю до 15-15,6 дюймів та планшет, для якого передбачений окремий карман з м’якою підкладкою. Другий відділ-органайзер призначений для різноманітних дрібниць, а третій відділ – це великий фронтальний карман. Citypack 20 має анатомічні лямки, а його спинка має спеціальні вставки, що забезпечують відмінну вентиляцію.

 Red Point туристичні рюкзаки

• Для любителів їзди на велосипеді команда Red Point розробила модель Blackfire 20.  В цьому рюкзаку є спеціальний карман для окулярів (з м’якою підкладкою), відділ для питної системи та зовнішній карман на пряжках для велошлему, вітровки або інших особистих речей.

міські та велосипедні рюкзаки Red Point

 Універсальний рюкзак Jump 20 особливо сподобався спортсменам. Він достатньо зручний і на тренуваннях, і під час велопоїздок. Спинка моделі вентилюється, а сітчастий тримач для шлему або вітровки, якщо у ньому немає зараз потреби, ховається в карман.

 кращі ркзаки 2014 року Red Point

Зверніть увагу, що рюкзаки CitypackBlackfire та Jump комплектуються чохлами від дощу. В усіх новинках використана якісна фурнітура Duraflex, а також надійні та витривалі блискавки YKK. 

компактний кишеньковий рюкзак Red Point Plume 10

Рюкзак-трансформер

В колекції рюкзаків Red Point є також рюкзак Plume 10, який можна скласти до розмірів гаманця! При цьому він має об’єм 10 літрів та дуже маленьку вагу – всього 250 грамів. Модель підходить для прогулянок, радіальних виходів, авіаперельотів як допоміжна. В складеному вигляді рюкзак можно прикріпити до основного рюкзака або на пояс. Plume 10 виготовлений з цупкого матеріалу, а завдяки фурнітурі від Duraflex та YKK він прослугує достатньо довго. 

Підкорюємо вершини!

Для любителів гірських походів команда Red Point також підготувала новинку – рюкзак Hiker 75 об’ємом 75 літрів. Модель підходить для гірських трекінгів, експедицій та сходжень  будь-якої складності.

Завдяки відмінній вентиляції спинки, яка регулюється під ріст туриста, підвісній системі, анатомічному поясному ремню, що регулюється, навіть довгі переходи будуть максимально комфортними.

Мандрівники оцінили бокову блискавку, яка дозволяє швидко знайти речі в  середній частині рюкзака. На поясному ремні є невеликі сітчасті карманчики для дрібниць. Об’ємні речі можна прикріпити збоку, використовуючи бокові стяжки з пряжками «фастекс». Від негоди спорядження захистить вбудований чохол, а про надійність фурнітури Duraflex та блискавок YKK зайвий раз розповідати не будемо.

Всі відеоогляди найкращих рюкзаків 2014 року можна переглянути на нашому YouTube каналі.

Практичні, зручні та функціональні рюкзаки Red Point готові супроводжувати вас в найскладніших подорожах. Обирайте «напарника», складайте маршрут – і вперед!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити