НОВИНА 14 ТРАВНЯ 2014

Red Point рекомендує найкращі обновки до туристичного сезону

Ми вирішили, що не маємо права приховувати від друзів наше недавнє відкриття. Повірте, це рішення більш ніж зважене... Якщо ви бажаєте зібрати в похідному рюкзаку усі «дрібниці життя» першої необхідності, знайомтеся  спорядження від американської компанії  Goal Zero!

 Рекомендації кращих девайсів для подорожей від Red Point

Ми вивчили асортимент, ознайомилися з результатами тестів, перевірили самі, поспілкувалися з власниками продукції цієї марки... І прийшли до висновку: як мінімум зарядний пристрій Goal Zero повинен бути у кожного екстремала. В обов'язковому порядку!

 Red Point рекомендує сонячні панелі і зарядки Goal Zero

Хоч ми і втікаємо від цивілізації при першій же можливості, але, визнайте, дуже від неї залежимо. Більше того,  активно користуємося її благами в умовах «дикої природи».

Згадайте те відчуття, яке виникало при погляді на розряджений телефон, розряджений GPS-навігатор або ліхтар. Приємного мало, погодьтеся. А хочете обзавестися ЗП, незалежним від електрики? Такий собі «вічний зарядник»? Ми більше ніж впевнені, що хочете! Тому ми йтрт знайшли, потестили і настійно рекомендуємо!

 Goal Zero поіожет зарядити фотоапарат і телефон в поході

І так, що ж незвичайного може запропонувати зарядка від Goal Zero? Відповідь проста: завжди заряджені девайси, без розетки поблизу. Зарядний пристрій, що складається з сонячної панелі і джерела живлення — це легке, компактне, надійне і елементарне  у використанні технічне рішення. Треба лише підключити блок живлення до панелі і покласти панель на сонечку. До речі, можна зарядку навіть до рюкзака причепити і збирати енергію сонця, не перериваючи маршрут. Через 6-12 годин (все залежить від погоди) джерело живлення, за допомогою якого надалі можна «приводити до тями» девайси, буде заряджено. До панелі можна приєднувати телефон або навігатор  — безпосередньо. Але все ж радимо саме комплект, тому що  запасний акумулятор ніколи не буває зайвим.

 Сонячна панель Goal Zero. Red Point рекомендує

Що ще чудово в спорядженні Goal Zero, так це чіткий взаємозв'язок і величезна функціональність. Від панелі або джерела живлення можна заряджати навіть ліхтарі і лампи. А якщо вибрати динамо-лампу Goal Zero, то і проблеми з освітленням наметового містечка відпадуть самі собою.

 Рекомендації кращих девайсів для подорожей від Red Point Рекомендації кращих девайсів для подорожей від Red Point

Є серед спорядження цього бренду ще одна наймиліша штучка – колонки. Так, спеціальні туристичні колонки! Вони також автономні і живляться від сонячної панелі, невеликі й легкі, мають міцний корпус і, що головне, – досить непогано звучать.

Дуже сподіваємося, що наші пошуки корисностей не пройшли даремно. Нехай сонячні промені заряджають не тільки вас позитивом, але і ваші девайси енергією ;)

Goal Zero солнечные панели

Официальный сайт Goal Zero в Украине www.goalzero.com.ua.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити