НОВИНА 23 ГРУДНЯ 2015

Дводенний похід до хатинки лісників під горою Черемха

Вам набридло сидіти в сірому місті і ви ще тільки думаєте куди нам відправитися в зимовий похід. А ось наші друзі з Travel Experience вже реалізували свої плани і побували в Закарпатті. Відмінно відпочили в зимовому поході, помилувалися дивовижними красотами, перейнялися місцевим колоритом, випробували спорядження Red Point і поділилися з нами своїми враженнями. Так що читайте, черпайте ідеї і швидше вирушайте в подорож;)

 Зимовий похід зі спальником Red Point

В цьому поході використовувалася наша продукція, а саме:

• Спальники Munro "... довели, що в зимові походи можна і потрібно ходити!" (Цитата :))

 Рюкзак SpeedLine 50 "... Ламав за спиною всі гілки і кущі, які йому не подобалися або заважали. Всі речі, в тому числі і спальник, помістилися в нього без проблем і були доставлені в сухості та збереженні ..."

 Відгук про спальник і рюкзак Red Point

Олег Кеся все звичайно трохи докладніше про невеликі подорожі і про те, що варто навіть на пару днів обов'язково вибиратися з дому в похід:

"Хочу почати наш звіт з того, що нам все-таки набридло сидіти в Києві і ми вирішували куди-б нам вирватися у зимовий похід. Ми зупинили свій вибір на Закарпатті, так-як є друзі в Ужгороді, які із задоволенням зустрінуть тебе на вокзалі о 7 годині ранку з пляшкою Зубрівки  і розкажуть на яку електричку сідати і з чим можна зіткнутися в цій місцевості в подальшому.

Отже ... ми в місті Ужа. До обіду ми дісталися до с. Ставне (близько 80 км від Ужгорода). Трохи перекусивши на початку маршруту ми вирушили на гору Черемха. Було досить волого, погода вирішила перевірити наше  взуття на непромокаємість,. Буквально через годину пішов сніг і гірський ліс почав перетворюватися  в Гнарнію :). Повалені дерева і сніг надавали цьому місцю свою красу.

TravelExperience поділилися відгуками про спальник і рюкзак Red Point

Маршрут виявився коротким і вже через 3 години ми були в призначеному місці.

Це був дерев'яний будинок лісника майже на верхівці г. Черемха. Звичайний зруб, побудований чи місцевими, то чи лісниками, що має дві кімнати, в кожній з яких була піч, імпровізоване ліжко і стіл.

Достаток дров і теплі спальники не давали нам замерзнути навіть вночі.

Ми пробули там 2 ночі. Вранці третього дня ми вирушили назад в с. Ставне, через с. Лубня. Нарешті зник туман і ми могли розгледіти всю красу Закарпаття. "

Це так здорово – мати можливість насолодитися красою навколишнього світу – нехай і недовгих кілька днів.

 Зимовий похід в Карпати - зі спорядженням Red Point

Друзі, не сидіть вдома  подорожуйте, ходіть у  походи, проводьте своє дозвілля активно, діліться своїми враженнями і звітами з нами!

Источник: travelexperience.com.ua

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити