НОВИНА 22 ГРУДНЯ 2020

Килимок Red Point Airlight пройшов випробування Закарпаттям

Мандрівник Василь узимку відвідав Карпатські гори та поділився своїми враженнями від використання надувного килимка Red Point Airlight. Пропонуємо й вам ознайомитися з його практичним досвідом.

Як зазначив Василь, основні переваги килимка Red Point Airlight — маленька вага та компактність. Red Point Airlight поставляється у відносно невеликому чохлі, розмір якого у складеному вигляді становить 26 × 9 см. Важливо враховувати, що килимок Red Point Airlight доступний тільки в одному розмірі — довжина 185 см, максимальна ширина 55 см, товщина 5,5 см. Загальна вага всього комплекту — близько 560 г, вага самого килимка — близько 470 г.

                               

Килимок вирізняється також своєю оригінальною комірчастою структурою, яка рівномірно розподіляє навантаження, а також мінімізує тепловтрати. Як зазначив мандрівник, спати на ньому дуже зручно: «Таке відчуття, що спиш на повноцінному ортопедичному матраці, тіло дійсно повністю розслабляється і відпочиває». 

Килимок можна використовувати як під спальником, так і всередині. Матеріал, з якого виконано Airlight, — DIAMOND RIP STOP POLYESTER 240T, TPU COATING. Щільність матеріалу становить 40 кг/м³. Цієї зими він довів свою ефективність за температури −5 °C. Василь також розповів про надування та складання: «Процес надування досить простий, тут використовується клапан TPU. Щоб повністю надути килимок, достатньо 5-6 глибоких видихів. Килимок надувається швидко, а спускати повітря дуже зручно та легко, тому пакування в чохол не займе багато часу».

У чохлі, окрім самого килимка, також міститься ремкомплект, тож, навіть якщо трапиться прикре проколювання, можна швидко відновити цілісність комірки. Мандрівник зазначає: «Серед сильних сторін моделі можна виділити високу універсальність, хорошу компактність, відносно невелику вагу. Килимок Red Point Airlight дійсно забезпечує необхідний для відпочинку комфорт. Конструкція забезпечує практично ідеальну платформу для сну в польових умовах протягом усього року».

Приємно отримувати такі відгуки! Досвід Василя буде корисний усім, хто збирається в далеку подорож. З килимком Red Point Airlight ви точно встигнете відновитися на привалі, щоб і далі підкорювати цікаві маршрути!

 
НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити