НОВИНА 23 ЖОВТНЯ 2015

Досліджувачі маршруту с. Дземброня - г. Вухатий Камінь - г. Піп Іван

Уже все знают, что мы дружим и сотрудничаем с самыми интересными людьми – с путешественниками ;) Вот и на этот раз один из них - Максим из Travel Experience – в наших родных любимых Карпатах оценил наше снаряжение. Мы конечно же попросили его поделиться с нами и с Вами отзывом. Дело было совсем недавно на маршруте с. Дземброня – г. Вухатий Камінь – г. Піп Іван.

 Комплект спорядження для маршруту в карпатах - рюкзак і спальник Red PointВсем привіт!

Рюкзак Red Point

Давно шукав рюкзак об'ємом 50-60 літрів, бо ж часто ходжу в походи на 2-3 дні і в придбанні рюкзака більшого розміру не бачу сенсу. Рюкзак Red Point Speed Line 50 в першу чергу сподобався зовнішнім виглядом, простотою та функціональністю.

Рюкзак Red Point Speedline

Також дуже радує той факт, що Red Point – це наш український бренд і дуже круто, що у нас в країні нарешті з'явилось гідне туристичне спорядження, яке нічим не поступається закордонним компаніям.

 рюкзак ред поінт - Карпати 2015

Обсягу в 50 літрів цілком достатньо для основного необхідного спорядження: спальник, невеликий пакет з речами, пальник, маленький казанок, кухоль, запас продуктів і всякі дрібниці (ліхтарик, ніж і т.д.). Сподобалося, що в рюкзаку є клапан, за допомогою якого можна збільшити обсяг ще літрів на 5.

 Red Point на маршруті с. Дземброня - г. Вухатий Камінь - г. Піп Іван.

Є відділ для гідратора, в якому також можна зручно розмістити ноутбук. Усі кишені розміщені досить зручно. Є невеликі кишеньки на поясі та фронтальній частині рюкзака, так що завжди є швидкий доступ до всього необхідного. Також є кріплення під льодоруби, що робить цей рюкзак корисним для використання при сходженнях, як штурмовий.

Єдиним великим мінусом, який я знайшов, стала відсутність нормального кріплення під намет. Бічних строп не вистачає, щоб нормально її прикріпити. А так як клапан фіксується однією затяжкою, він не може нормально зафіксувати намет, отож він постійно випадає. Двох невеликих строп знизу рюкзака було б цілком достатньо. Також не дуже сподобалося, що при неповному завантаженні рюкзака клапан трохи спадає в сторону або вперед. Але думаю надалі виробник врахує ці нюанси.

 Red Point рюкзак і спальник - відгук після тесту в Карпатах

Завдяки різним налаштуванням рюкзак зручно сидить, з ним зручно пересуватися в будь-якій ситуації: будь то біг, піша прогулянка або ж поїздка на велосипеді. Спина відмінно вентилюється.

У комплекті з рюкзаком йде чохол від дощу, але навіть і без нього завдяки матеріалу Polyester 300D всі речі залишилися абсолютно сухими після цілого дня під сильним снігом, а система RipStop дозволяє не турбуватися про те, що щось порветься. Порадувала якісна фурнітура від YKK.

Ну і найголовнішим позитивним фактором є ціна цього рюкзака. Аналогічні моделі інших брендів коштують як мінімум в 2 рази дорожче.

Підводячи підсумок, можна сказати, що Red Point Speed Line 50 є відмінним рюкзаком для використання в походах вихідного дня, в нетривалих подорожах і в повсякденному житті. Я вважаю, що в співвідношенні ціна / якість на ринку України це кращий варіант на даний момент.

Купівля рюкзака великого розміру

Тепер про спальник ...

Спальник Red Point Munro відмінно показав себе в дводенному поході на гору Піп Іван в Карпатах.

Розміри спальника досить компактні і допомагають розмістити його на дні майже будь-якого рюкзака. Якість пошиття та матеріалів на вищому рівні. Вага досить невелика.

Під час походу довелося ночувати в цьому спальнику при температурі близько 0, -2. Навіть при таких температурах спалося дуже тепло і комфортно. Безліч затяжок і регулювань дозволяють все зручно під себе налаштувати, щоб нічого не заважало і не задувало. Також порадувала можливість з'єднання двох спальників в один.

В цілому Red Point Munro – це відмінний трьоххсезонний спальник для походів та альпінізму, який не дасть вам замерзнути в будь-якій ситуації. Дуже рекомендую!

спорядження RedPoint

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити