НОВИНА 07 ГРУДНЯ 2021

Чому вам потрібен туристичний рушник і як його вибрати?

Місце у вашому туристичному рюкзаку — на вагу золота. Ви балансуєте між тим, щоб зручно себе відчувати високо у горах, серед лісу та не перевантажуватися зайвими речами.
Каремат або спальний мішок важко чимось замінити, а от замість махрового рушника вибрати туристичний — легко.
Може здатися, що туристичний рушник — не обов’язковий аксесуар. Та він помітно полегшує життя у подорожах. Підтримує вашу гігієну, де б ви не були. Навіть коли доступ до води обмежений невеликим струмочком, рушник ви зможете використовувати як губку.
Саме з туристичних рушників ми відкриваємо новий розділ каталогу Red Point — «Аксесуари».  В асортименті вже є перші моделі Quick-Dry.

А як рушники впливають на ваш комфорт у подорожах, розповідаємо  далі.

Як це працює

Переважно туристичні рушники виготовляють із мікрофібри — тканини з тонких синтетичних волокон. Завдяки їм туристичний рушник вбирає воду на 30% краще, ніж звичайний. Мікрофібра може поглинути у чотири рази більше вологи за власну вагу. Коли обираєте туристичний рушник, звертайте увагу на матеріал, з якого його виготовили. Важливо, щоб мікрофібра складалася з поліестеру та поліаміду. Якщо цих компонентів у складі матеріалу менше, він може бути не такий міцний і не тримати форму.

Чому туристичний рушник необхідно взяти у подорож

  • Займає мінімум місця

Звичайний рушник навіть у складеному вигляді десь втричі більший, ніж туристичний.

В нашому асортименті цю категорію відкривають 2 моделі у різних розмірах. Мікрофіброві рушники Quick-Dry є у розмірах M та L: 90 x 42, 130 х 80 см відповідно. У чохлах обидва поміщаються у долоню. Ви легко розмістите будь-який із них у сумці чи рюкзаку.

  • Важить менше, ніж звичайний рушник

Коли збираєтеся у похід чи подорож, важливо, щоб вам було зручно пересуватися з однієї точки в іншу. Туристичні рушники є легшими від махрових у сухому стані в 4-5 разів. Рушники Quick-Dry залежно від розміру важать: М — 80 г, L — 200 г.

«Швидко сохнуть, компактні, мені особисто дуже подобається колір і чохли. Чохли особливо. Класно, що є резинка, щоб навіть без чохла рушник можна було компактно скласти, і він не розгортався», — вже встигла поділитися з нами своїм відгуком Оля Говор. Вони з Павлом протестувалити аксесуар на острові Ла Пальма та планують брати його з собою в наступні подорожі.

  • Швидко сохне

Якщо поспішаєте й не маєте часу розвісити рушник, він висохне навіть у згорнутому вигляді. Та краще все ж висушити його, підвісивши чи розгорнувши. Радимо викрутити рушник руками, так він одразу втратить 90% набраної вологи і всього за 20 хвилин буде повністю сухим.

  • Підходить для заняття спортом чи йогою на природі

Туристичний рушник може знадобитися не тільки у поході. З ним ви зможете підтримувати себе у формі навіть у мандрах. Завдяки м’якій тканині зможете медитувати чи робити вправи на полонині чи десь у горах.

Фото: Артур Абрамів

  • Довго залишається у гарному стані

Туристичний рушник Quick-Dry можна прати вручну та у машинці за температури 30℃. Витримує від 300 до 500 разів прання, не змінює колір і форму. У поході його зручно зберігати у чохлі, що йде у комплекті.

Пам’ятайте: рушник не можна сушити над відкритим вогнем або на обігрівачах. Інакше він просто розплавиться.

Коли пізнаєте цей світ, беріть із собою речі, які додадуть вам комфорту в мандрах, а не перетворять їх на справжнє випробування. Обирайте якісні аксесуари від Red Point та вирушайте у подорож!

Щоб знайти більше цікавих аксесуарів, читайте статтю «Щастя у комфорті. Топ 3 аксесуари, які зроблять ваш похід комфортним».

А ми працюємо далі та вже чекаємо на новинки. Цікаво? Слідкуйте ;)

УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити