НОВИНА 20 КВIТНЯ 2016

Red Point вирушає на Байкал!

17 квітня наш друг Денис Пащенко вирушив із Харкова у  велотур на Байкал. Щоб дістатися до місця призначення, екстремалу потрібно подолати близько 13 000 (!) кілометрів. Оскільки  Денис їде один, він заздалегідь подбав про дійсно якісне та надійне спорядження. За зручне місце для сну та відпочинку велосипедист може не хвилюватися, адже у нього за спиною намет Steady 2 та спальник Munro від Red Point.

Намет РедПоінт вирушив в тест на Байкал. чекайте відгуки

Подорож розрахована на 6-7 місяців. Маршрут охоплює територію Росії, Казахстану та Монголії. При цьому екстремал готовий до того, що через  форс-мажори запланована траєкторія руху може змінитися. Велотур замислювався як одиночний, але Денис не відмовляється від можливих супутників. 

 Маршрут подорожі Дениса пащенко і red Point на Байкал

На півроку ліжко Денису замінить спальник-кокон Munro, який вже показав себе з кращого боку в подорожах по Європі та Азії. Модель з утеплювачем Thermolite Quallo розрахована на весну, прохолодне літо, осінь та навіть зиму з невисокою мінусовою температурою. Цей спальний мішок – те, що потрібно для тривалого велотуру. 

Оселею екстремала стане двомісний намет Steady 2, який створений саме для вело-  та піших походів. Модель захистить від вітру (алюмінієві дуги роблять конструкцію вітростійкою) та опадів (тент і дно виготовлені з міцного матеріалу з чудовими показниками водонепроникності). Тут передбачені 2 тамбура, поліпшена схема розташування вентиляційних клапанів, а також використані замки YKK та фурнітура Duraflex. 

 Подорож на Байкал. Тест намета і спальника Red Point

Слідкуйте за сторінками Дениса FacebookYouTube. Під час поїздки він буде ділитися враженнями та цікавими фактами. Крім того, велосипедист розповість про те, наскільки практичним виявилося наше спорядження.

«Сподіваюся, що мої матеріали послужать натхненням для ваших майбутніх подорожей, або ж ви дізнаєтеся щось нове й корисне для себе. А може, навіть захочете рвонути туди ж», – поділився перед стартом Денис. 

Перші звістки – вже зовсім скоро! Не пропустіть!
НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити