НОВИНА 21 ЛИПНЯ 2021

Рюкзак Red Point Daypack 23

У своїй історії рюкзаки пройшли довгий шлях змін. Із безформного мішка рюкзак перетворили на зручний і функціональний символ пригод і подорожей. Так, сучасний рюкзак став легким і компактним. Мова піде про модель RED POINT DAYPACK 23.

походний рюкзак REDPOINT DAYPACK 23

RED POINT DAYPACK 23 показав шалений результат витривалості. Його глибина та ширина ідеально вписуються в малу ручну поклажу, і тим самим ви заощаджуєте на додатковому багажі лоукостерів. Довжина спинки 45 см підходить навіть для низького зросту. Основне відділення – на 23 л, а вага рюкзака – 0,67 кг. Зовнішній матеріал і матеріал дна – тканина Polyester 300 D, що вирізняється лінійною щільністю, структурою ниток, співвідношенням маси і довжини. Завдяки цій тканині рюкзак легкий у догляді (прання в теплій воді), міцний, здатний зберігати стабільну форму, стійкий до впливу ультрафіолету, а також недорогий. Згаданий матеріал має ще дві особливості: через картатий малюнок на ньому майже не видно забруднень, а його поліуретанове покриття дбає про базовий захист від вологи. Звичайно, сам рюкзак водонепроникним вважати не варто, адже його шви не проклеєні. 

характеристики рюкзака REDPOINT DAYPACK 23

У рюкзака є додатковий бонус – можливість витягти дуги. Основне відділення звично розділене м’якою перегородкою на дві частини. Її можна зняти, розщепивши блискавку. RED POINT використав для рюкзака DAYPACK 23 блискавки YKK, що само собою гарантує їхню довговічність. Тут також є кишеня, передбачена для питної системи. Крім цього, її зручно використовувати для планшета чи ноутбука. Я часто використовую її як окреме відділення.

рюкзак REDPOINT DAYPACK 23 купити

Рюкзак продається без рейнкавера, як і більшість полегшених рюкзаків, тож доведеться його купити окремо. На всіх блискавках – пулери, якими зручно користуватися навіть у рукавицях. 

REDPOINT DAYPACK 23

Крім того, наявні бічні компресійні стропи, котрі кріпляться фастексами й фіксуються трищілинною пряжкою. Ці стропи передбачені для фіксації трекпалок та інших дрібниць. Вони здаються невеликими, однак помістити килимок-гармошку в RED POINT X-FOLD мені вдається. 

боковый стропы REDPOINT DAYPACK 23

Бічні кишені – це звичайна сітка, що добре тягнеться, у них вміститься фляга з водою. Спереду є ще одна доволі містка кишеня з вологозахищеною блискавкою. Ця модель – практичний унісекс. Цей рюкзак створений для одноденних походів, сходжень або навіть кількаденних, якщо ви маєте сучасне та компактне спорядження і є можливість віддати другу намет.

Сюди поміститься усе необхідне: дощовик, термос, бутерброди, аптечка й особисті речі. Модель із таким літражем підходить, наприклад, для виїздів у Карпати, коли ви живете в комфортному будинку й виходите прогулятися околицями. 

Крім цього, його зручно використовувати в місті чи під час подорожей містами. Я наїздив із ним близько 10 тис. км. Часто закидував рюкзак у багажник водіїв блаблакару, і перевірку громадським транспортом він теж пройшов. До того ж я часто навантажував його вагою до 10 кг. Однак після всього цього він має вигляд нового. Це ідеальний варіант для естетів, оскільки рюкзак має яскравий колір, гарну форму, красивий дизайн, він місткий і зручний у використанні. 

Ще одна деталь, яку варто згадати, — ця модель гарно сидітиме на широких плечах. Тому, у кого вузькі плечі, можливо, доведеться застібати грудну стяжку. Наприклад, моя дружина  завжди застібає стяжку. До речі, висоту стяжки можна відрегулювати, пересуваючи її пластикові кріплення вздовж напрямних на лямках рюкзака. 

До рюкзака можна без проблем кріпити льодоруб завдяки нижнім петлям та стяжці. А це додає йому ще один статус — альпіністський.
Велосипедистам сподобається, що рюкзак оснащений місцем для кріплення проблискового маячка.

Приємною несподіванкою в такому легкому рюкзаку виявилася повноцінна підвісна система: ширина лямок є достатньою для ефективного розподілу навантаження. Завдяки цій системі можна повісити окуляри чи навігатор.

Звісно, питання, яке найбільше цікавить: чи зручно ходити з таким рюкзаком? Моя відповідь після регулярного використання протягом року — так! Вище я вже описав, скільки він наїздив кілометрів та який вигляд у нього досі.

Мені також подобається, що в нього зручна вентильована та м’яка спинка. У моделі передбачено отвір для навушників, який можна використовувати також для Power bank, поклавши його в маленьку внутрішню кишеню, а дріт вивести через отвір і спокійно використовувати телефон, це дуже зручно в умовах міста.

До речі, ця кишеня має м’який захист, а використана тканина не подряпає поверхню ґаджета. З усієї конструкції видно, що REDPOINT вирішили з DAYPACK 23 побити рекорд зносостійкості.
Ми вдячні нашому туристу Артуру Абраміву за професійний  огляд рюкзака та лайфхаки, якими він з нами поділився.
 
 
 
 

 

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити