НОВИНА 21 ЛЮТОГО 2013

Гонитва за перемогою

Раніше ми вже говорили, що "взяли під крило" молоду дніпропетровську команду туристів. Сьогодні хлопці поділилися своїми враженнями щодо участі у минулому чемпіонаті з гірського туризму.

 Команда Меридіан. Спонсорство Red Point

Інформацією з нами люб'язно поділилася Олександра Литвинова:

"В кінці січня традиційно був проведений чемпіонат Дніпропетровської області з гірського туризму, у залі інституту удосконалення. Було зібрано 19 команд, які сміливо боролися два вихідних дня.

В більшості команди були з області. Гостями стали учасники з м. Вінниця, які показали відмінний рівень володіння технікою. Вперше виставив команду Магдалинівський район, до цього хлопці брали участь у дитячих змаганнях.

Red Point на змаганнях в Дніпропетровську

Наша команда («Меридіан») наполегливо боролася за призове місце в командному заліку – на жаль, ми зайняли 4-е. В загальному командному заліку стали п'ятими. Врахувавши свої помилки, готуємося до нових поєдинків.

Попереду – довга ніч для написання тактик та розбір «польотів», учасникам не до сну. Згадуємо основні команди: «Видай, вибери, жорстко, страховка готова», вчимо правила, повторюємо етапи, креслимо схеми.

 Red Point Партнерство

Перший день був присвячений рятувальним роботам та особисто-командним гірським перешкодам. Перед учасниками стояло завдання пройти всі етапи дистанції, вклавшись у контрольний час.

Чемпіонат з гірського туризму

Обов'язковим моментом стала наявність контрольного вантажу до 6 кг, який просто зобов'язаний побувати скрізь. У командах перебували винахідливі капітани, які наче «Геракл» підносили на собі командний вантаж вагою 12 кг. Слабкі команди, не вписавшись в контрольний час, автоматично знімалися та швиденько звільняли дистанцію.

Найбільш сильною та спритною стала команда «Інгулець» з Кривого Рогу.

 Переможці чемпіонату з гірського туризму

Чітко вклавшись в контрольний час, вона здобула перемогу в загальному командному заліку. Отримавши стильні призи від генерального спонсора чемпіонату – торгової марки Red Point.

Більше фото з чемпіонату можна знайти тут: vk.com/album"


Red Point регулярно виступає спонсором змагань альпіністів, спортсменів та інших цікавих подій, спрямованих на популяризацію активного відпочинку. Тому, якщо ви плануєте організувати щось подібне, розкажіть нам про це —  і ми вирішимо, чим можемо бути вам корисні.

Сприяти розвитку активного відпочинку – один з напрямків діяльності Red Point. Ми вже виступили партнерами:

• Відкритої першості Дніпропетровська по техніці альпінізму-2012;
• Urban Tower Fest 2012 – змагання зі скелелазіння на штучному рельєфі;
• Дитячого туристичного зльоту-фестивалю «Мандруємо Разом»;
• Мультигонки Х-Крим;
• Пригодницької гонки в Дніпропетровській області;
• Змагань з техніки пішохідного туризму "Київський листопад 2012";
• Першосхождения на Р-2 (Симанг-Гімал) 6251 м;
• Чемпіонату Дніпропетровської області з гірського туризму.

І це лише початок. Ми раді підтримати події, спрямовані на популяризацію активного відпочинку. Тому, якщо ви плануєте цікаву подію, розкажіть нам про неї, і ми постараємося бути вам корисні;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити