НОВИНА 13 КВIТНЯ 2014

Новий трисезонний спальник MUNRO протестують у Карпатах

Весняні Карпати – це не лише казково красиве та дивовижно чарівне видовище. Це ще й ідеальні умови для піших походів різних категорій складності. Один з творців запорізького велотурклуба «Велотурист» Юрій Касьянов на травневі свята вирушить у похід по Закарпаттю – щоб перевірити, наскільки новинка 2014 року, трьохсезонний спальний мішок MUNRO практичний та надійний.

 Red Point Munro в поході по Закарпаттю

Під час травневих свят кандидату в майстри спорту зі спортивного туризму, інструктору спортивного туризму Юрію Касьянову належить здійснити піший похід по Горганах та Свидівцю (маршрут пройде по території Закарпатської області).

За словами мандрівника, експедиція хоч і не складна (відноситься до 1 категорії складності), але дуже красива. Турист подолає кілька десятків кілометрів гірського маршруту з перепадами висоти над рівнем моря та познайомиться з особливостями території.

Оскільки весняна погода мінлива, то треба бути готовим до прохолоди вночі. Та від комфортного відпочинку відмовлятися не можна,  тому екстремал протестує спальний мішок MUNRO – він призначений для використання весною, прохолодним літом, восени і навіть взимку – при невисоких мінусових температурах. Завдяки утеплювачу Termolite Qualo з порожніми семиканальними волокнами, розробникам вдалося створити відмінну модель за співвідношенням ціна/якість. Додамо також, що спальник легкий та порівняно компактний, тому займе в рюкзаку мінімум місця. Коротше кажучи, досліджувана модель – саме те, що потрібно для запланованого заходу.

Ю. Касьянов обов'язково розповість про те, як спальник впорався зі своїми завданнями та наскільки практичним виявився. Незабаром нас чекає докладний звіт та яскравий, невеликий відеофільм про цю пішу експедицію. Тож не прогавте!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити