НОВИНА 24 ЖОВТНЯ 2018

Який об’єм рюкзака обрати? Рекомендації професіоналів

Навіть важкий вантаж за плечима буде практично невідчутним, якщо рюкзак підібраний грамотно. Правильна модель не тільки «сидить як влита», але й виконує свою головну функцію – вміщує усе необхідне. Хочете знайти свою ідеальну модель? Ми розповімо, який рюкзак RedPoint потрібен для певних цілей та який об’єм рюкзака обрати.

 Red Point рюкзаки для туристів

Рюкзаки туристичні: типи конструкції.

Існують три види конструкції: станкові, каркасні, м'які. Перший тип має зовнішню сталеву раму та використовується для транспортування важких вантажів на далеку відстань. Зустріти їх зараз – велика рідкість, оскільки практичність і мобільність конструкції залишає бажати кращого. Другий вид оснащений внутрішнім каркасом із легкого алюмінію або пластику, та незамінний для складних походів, експедицій. Третій – не має рами, а тримати правильну форму йому допомагають спеціальні вставки та щільно спаковані речі.

 Рюкзаки туристичні RedPoint

Співвідношення комплекції туриста та об’єму рюкзака

Поїздка за місто на вихідні, піший похід – для цих цілей підійдуть моделі об'ємом 30-60л. Якщо плануєте  трохи серйознішу подорож, потрібні варіанти більш місткі. Такі загальні рекомендації. Тепер розберемо докладніше.

• Підліткам 10-13 років оптимальні моделі на 40-50л, а 14-17-річним хлопцям – на 60-80л.
 Чоловікам у складний похід фахівці рекомендують взяти модель із об'ємом 80-120л, а жінкам оптимально – 60-80л.
• Щоб укласти спорядження для гірського походу чоловікам знадобиться модель із об'ємом 100-110л, жінкам трохи менше – 65-80л.

До зазначених цифр прив'язуватися не обов'язково. Це лише орієнтир.

Бачу ціль, не бачу перешкод

Готуючись до придбання рюкзака, чітко сформулюйте мету його використання. Саме сфера застосування багато в чому визначає об’єм та особливості конструкції.

• Для тривалих піших походів ідеально підійдуть експедиційні моделі, об’єм котрих складає 75л та більше. Яскравий приклад – HIKER 75

RedPoint Hiker 75

• З цією групою «перетинаються» трекінгові моделі, оснащені різними петельками та кріпленнями для найнеобхідніших речей (TERRAIN 75).

RedPoint Terrain 75

 Для вилазок на природу й альпінізму використовують більш мобільні та компактні рішення – штурмові моделі (30-60л). Збираєтеся підкорювати вершини? Обирайте SPEEDLINE 30 или SPEEDLINE 50.

RedPoint: вибираємо правильний рюкзак

 Шукаєте кращий спортивний рюкзак або напарника для активних прогулянок містом? У колекції Red Point є практичні 20-літрові спортивні моделі Jump 20 або Blackfire 20

Рюкзаки RedPoint Jump 20 и Blackfire 20

А також зручні міські рішення з аналогічним об'ємом – Citypack 20 и Crossroad 20.

Вибираємо рюкзаки RedPoint за обсягом

Для цінителів універсальності пропонуємо моделі, що поєднують функції попередніх двох – DAYPACK 23 и DAYPACK 25.

Рюкзак RedPoint Daypack 23 і Daypack 25

 Ультралегкі рюкзаки – дуже компактні та використовуються як допоміжні. У нашій лінійці ця категорія представлена трансформером
 PLUME 10, який можна сховати у невеликий гаманець.

Рюкзак-трансформер RedPoint Plume 10

Пам'ятайте, що тут не працює правило «чим більше, тим краще». Лише з огляду на сукупність зазначених чинників, ви точно знайдете свій ідеальний рюкзак.

Всі відео-огляди кращих моделей 2014 року можна подивитися на нашому YouTube канале.

І нехай туристичний рюкзак Red Point стане Вам другом у найяскравіших подорожах;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити